Noticiero empresarial
Informacin
Publicaciones propias

Promax, a la fira Koba de Corea del Sur


Lempresa associada Promax Electrnica, experta en sistemes de test i mesura en equips per a emissi i distribuci de senyals de televisi, va ser del 20 al 23 de maig a la Korea International Broadcast Audio & Lighting Equipment Show (KOBA), que se celebr a Seul, capital de Corea del Sud.

En aquesta fira, l'empresa va aprofitar per presentar les seves darreres novetats, en constant actualitzaci en un mercat molt canviant, com els nous mesuradors de camp de televisi i satllit, amb pantalla tctil (o hbrida) d'alta resoluci, control intelligent de la bateria i disseny mecnic millorat, instruments de mesura en fibra ptica, sistemes per a GPS, ports d'entrada, els mesuradors de camp HD Ranger, accessoris, etctera.

Fundada el 1963 a Barcelona per Jos Clotet, Promax s empresa puntera en tecnologies de la informaci i comunicacions i especialista en aparells i sistemes de mesura. El seu catleg inclou tot tipus de solucions per a sistemes de cable, satllit i televisi digital terrestre i, ms recentment, la fibra ptica. Lempresa produeix ms de 200 equips diferents, ven arreu del mn i dedica un 15 per cent del seu volum de vendes a Recerca i Desenvolupament (R+D). La seu central s a lHospitalet de Llobregat.

Ms informaci: www.promaxelectronics.com


El Noticiero Empresarial nº 188
Fecha: 10/06/2014
Promax, a la fira Koba de Corea del Sur
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1 3, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona