Noticiero empresarial
Información
Publicaciones propias

Saó Prat ofereix punts de llibre i tote bags solidàries per Sant Jordi


Mitjançant un regal sostenible i solidari, els i les joves de Saó Prat, entitat socioeducativa associada, reescriuen la llegenda de Sant Jordi amb valors d’igualtat, respecte i pau.

Les persones interessades poden col·laborar amb els regals solidaris de Sant Jordi i transformar la vida de les persones en situació de vulnerabilitat, generant noves oportunitats socials, educatives i laborals. Es pot col·laborar amb la compra de punts de llibre fets amb residus amb estampació manual, punts de llibre de fusta sostenible amb estampació, i tote bag amb estampació manual.

Saó Prat és una entitat socioeducativa i declarada d’utilitat pública, que va néixer al Prat de Llobregat fa 18 anys. A dia d’avui és un equip de 45 professionals que els mouen les ganes de ser part del canvi cap a una societat més solidaria i inclusiva, i acompanyen anualment a més de 900 infants, joves i famílies perquè desenvolupin habilitats personals, socials i laborals que els faci ser part de la ciutadania activa. I ho fan a través de projectes educatius, de formació, d’orientació, de suport a l’estudi i d’inserció laboral. Un dels projectes de Saó és l’Empresa d’Inserció Saó, una iniciativa de economia social que a través de la seva activitat econòmica en les línies de reformes, disseny gràfic i neteja té l’objectiu de generar ocupació per a persones que es troben en risc d’exclusió social.

Més informació: www.saoprat.net

#AeballEmpresesCreantValor

El Noticiero Empresarial nº 645
Fecha: 22/03/2024
Saó Prat ofereix punts de llibre i tote bags solidàries per Sant Jordi
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona