Noticiero empresarial
Información
Publicaciones propias

FORCADELL assessora a un grup de coworking en l’obertura d’un nou centre a Barcelona amb 6.000m²


La consultora associada FORCADELL ha assessorat al grup empresarial del sector coworking Aticco, que ha anunciat l'obertura d'un nou centre a una de les zones més emblemàtiques del centre de Barcelona, concretament a Via Laietana, número 31.

Aticco Catedral, com s'anomenarà aquest nou edifici, té previst obrir les portes al públic l'octubre del 2024. Es tracta d'un centre que és propietat de Mutual Médica i l'operació ha estat assessorada per FORCADELL.

“Des de Mutual Médica valorem molt positivament la sinergia amb Aticco per iniciar aquest nou projecte al centre de Barcelona, a més, en un enclavament privilegiat i en un edifici històric com és el Casal del Metge”, apunta Sandra Cantos, subdirectora general de Mutual Médica.

Segons Manel de Bes, Director d'Oficines de Forcadell, “l'expansió dels espais flex durant el 2023 i el que portem del 2024 demostra que la seva recuperació és total i que és un complement molt bo per a l'oficina tradicional. L'ocupació dels centres flex torna a estar en nivells històrics del 85%”.

El nou espai comptarà amb gairebé 6.000 m² de superfície i oferirà una àmplia gamma d'instal·lacions com la cantina, un gimnàs, un auditori per a esdeveniments de gran capacitat, 4 terrasses amb vistes a la Catedral i Via Laietana, a més de les zones de treball compartit, despatxos privats, espais corporatius, sales de reunions, aules de formació i àrees de descans.

Gabriel Espín, CEO d'Aticco destaca la importància d'un lloc estratègic per a aquesta obertura: “La ubicació del nostre nou centre a una de les zones més emblemàtiques de la ciutat reflecteix la nostra aposta per continuar consolidant la nostra presència a la ciutat de Barcelona. Tanmateix, els espais de treball i les instal·lacions d'Aticco Catedral estan dissenyats per satisfer les necessitats i donar suport al creixement d'emprenedors, startups i empreses d'innovació de la nostra comunitat, que ja compta amb més de 6.000 membres”. Amb Aticco Catedral, l'empresa suma prop de 43.000m2 a 10 espais de treball compartit entre Barcelona i Madrid.

Barcelona es posiciona com la primera província amb més coworkings, concretament 315 espais, seguida de Madrid amb 225, segons reflecteix l'informe Estat del Coworking a Espanya 2022-2023, presentat a la XII Coworking Spain Conference 2023 (CWSC).

Sobre FORCADELL

FORCADELL és un grup empresarial expert en gestió immobiliària en les vessants de comercialització, administració i consultoria, en relació a qualsevol tipus de bé immoble. Des de la seva fundació l’any 1958, FORCADELL ha desenvolupat la seva activitat professional amb rigor, ètica i professionalitat i el seu progrés dins del sector ha sigut evident fins a situar-se entre les empreses del país capdavanteres en serveis immobiliaris.

Més informació: www.forcadell.com

#AeballEmpresesCreantValor

El Noticiero Empresarial nº 645
Fecha: 22/03/2024
FORCADELL assessora a un grup de coworking en l’obertura d’un nou centre a Barcelona amb 6.000m²
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona