Noticiero empresarial
Informacin
Publicaciones propias

El FEm Llobregat convida a Lourdes Borrell, Alcaldessa de Sant Feliu de Llobregat, al seu proper Desdejuni


El Frum Empresarial del Llobregat organitza, el dimecres 10 d'abril a l'Hotel Porta Fira Santos, un Desdejuni amb Lourdes Borrell, alcaldessa de Sant Feliu de Llobregat, per parlar sobre la situaci actual i les perspectives per al teixit empresarial de la ciutat. Desprs de la intervenci de lAlcaldessa, s'obrir un espai de colloqui amb les empreses participants.

Lourdes Borrell s llicenciada en Msica pel Liceu de Barcelona i doctora per la Universitat de Barcelona en el Programa Societat i Cultura: Histria, Antropologia, Art i Patrimoni. Regidora des de 2007, ha estat vicepresidenta del Consell Comarcal del Baix Llobregat i Consellera de Desenvolupament Econmic, Estratgic i Agrcola al mateix Consell. s alcaldessa de Sant Feliu de Llobregat des de juny de 2023, crrec que ja va ostentar entre el 2010 i el 2011.

El Frum Empresarial del Llobregat s una iniciativa promoguda per lAssociaci Empresarial de LHospitalet i Baix Llobregat (AEBALL), amb la implicaci dinstitucions, entitats i empreses emblemtiques, per donar resposta a la vocaci de lideratge i innovaci de les persones empresaries i directives vinculades al territori i ser un marc estable de trobada, de coneixement, de relaci i dopini, en favor de la dinmica econmica, social i cultural de la zona del Llobregat i de Catalunya.

Inscriu-te ara! www.femllobregat.cat

#AeballEmpresesCreantValor

El Noticiero Empresarial nº 645
Fecha: 22/03/2024
El FEm Llobregat convida a Lourdes Borrell, Alcaldessa de Sant Feliu de Llobregat, al seu proper Desdejuni
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1 3, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona