Noticiero empresarial
Información
Publicaciones propias

Joves del Programa Singulars "Activa el teu futur!" d'AEBALL visiten les instal·lacions de FAE


Aquest dimecres 15 de juny, els/les joves del Programa Singulars Activa el teu futur! d'AEBALL van visitar les instal·lacions de l'empresa associada Francisco Albero S.A.U. (FAE) a L'Hospitalet de Llobregat.

A les instal·lacions, el gerent logístic, Cristóbal Delgado, va explicar tot el procés des de l'entrada de la matèria primera, passant per la creació i muntatge de producte específic segons el client, fins a les comandes ja preparades per distribuir-les a nivell mundial. El responsable de comunicació, Roc Marro, va explicar els processos més delicats en els que intervé l'enginyeria d'última generació.

FAE és una empresa familiar fundada en 1952 especialitzada en el disseny, desenvolupament i fabricació de components elèctrics i electrònics per a la indústria de l'automòbil, tant per al mercat de recanvi com per als fabricants de vehicles.

El Programa Singulars té com a objectiu la inserció laboral de joves entre 16 i 29 anys. Els participants compten amb un servei d'orientació i suport a la inserció, a través del qual, els ajudem al fet que aconsegueixin les competències necessàries per a la cerca i la consecució d'una ocupació. A més, el programa contempla visites a empreses (com aquest cas a FAE) i activitats socials.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball i Economia Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d'Ocupació Juvenil, d'acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil. La finalitat d’aquest Programa es la incorporació del/la jove en el mercat laboral.

#TreballemPerGuanyarElFuturEl Noticiero Empresarial nº 563
Fecha: 17/06/2022
Joves del Programa Singulars
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona