Noticiero empresarial
Informacin
Publicaciones propias

NIEVES Energia adquireix la cartera de clients de Clic Energia


Nieves Energia grup energtic associat comercialitzador de llum i gas, especialitzada en autoconsum (plaques solars fotovoltaiques, punts de recrrega elctrics, aerotermia, sistemes de climatitzaci), estacions de servei i operador petrolfer, confirma l'adquisici de ms de 2.400 clients particulars i professionals de la cartera de Clic Energia.

Amb aquesta acci el grup familiar cerca millorar el seu posicionament en el mercat elctric amb l'objectiu de convertir-se en una referncia energtica nacional. Clic Energia s el nom comercial de Virtus Global Energy, empresa gironesa que va comenar la seva marxa pel mercat elctric en el 2018.

Nieves Energia segueix amb el seu pla i objectiu de convertir-se en un grup energtic global que cobreixi totes les necessitats energtiques dels seus collaboradors, posant mfasis en la seva aposta per les energies renovables, de les quals est altament especialitzada. Aquesta fusi li continuar permetent oferir cada dia a ms persones un servei al client personalitzat, un estalvi en energia i transparncia.

D'altra banda, Josep Vera, gerent de Nieves Energa, manifesta que malgrat ser un moment molt complicat per a les comercialitzadores, de fet hi ha moltes sortint del mercat, en Grup Nieves pensem que s el moment d'apostar decididament per aquest negoci mitjanant creixement orgnic, per tamb amb la compra d'alguns d'aquestes empreses que volen desinvertir.

El grup, des de la seva empresa especialitzada en electricitat i gas per a professional i particulars, s'ha posat el repte d'oferir una energia real, vera, sense sorpreses, enfocada al client i les seves necessitats.

Per aix, juntament amb l'empresa del grup especialitzada en energies renovables, impulsen un pla conjunt de poder oferir a totes les persones una comercialitzadora elctrica transparent ms una oportunitat de caminar cap a a l'autoconsum.

Dins de la seva estratgia de convertir-se en un grup energtic de referncia dins del sector, el Grup Nieves, dedicat a les estacions de servei, operador petrolfer lder a Espanya, but i prop, electricitat i gas, energies renovables i sistemes de climatitzaci, ocupa a tancament del 2021 la posici nmero 17 d'empreses energtiques del territori nacional; treballa dia a dia per i per als seus clients, fent referncia al seu lema Famlia d'Energies, convertint a cadascuna de les persones que confien en nosaltres en part de la seva famlia, a travs de valors com a confiana, esfor, humilitat, transparncia i comunicaci contnua.

#TreballemPerGuanyarElFutur

Ms informaci: www.nievesenergia.com


El Noticiero Empresarial nº 563
Fecha: 14/06/2022
NIEVES Energia adquireix la cartera de clients de Clic Energia
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1 3, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona