NOVEDADES
NOVEDADES

Necessites acreditar les competències professionals dels teus treballadors? Descobreix com al proper eWorkshop d´AEBALL


AEBALL/UPMBALL organitzarà el pròxim 17 de novembre la sessió virtual sobre Retenció de talent i processos d’acreditació de competències professionals per tractar aquests aspectes cabdals en l’àmbit dels Recursos Humans.

Un dels aspectes claus que afavoreixen mantenir una plantilla sòlida és el reconeixement de les competències i capacitats de les persones que l’integren, així com la promoció de la formació i la millora de les aptituds professionals. Els processos d’acreditació de competències professionals assolides mitjançant l’experiència professional o formació no formal són una eina a disposició d’empreses i treballadors i treballadores per aconseguir-ho.

El mercat laboral demanda professionals competents, persones que posin les seves competències tècniques, transversals, digitals, etc. al servei d’organitzacions i empreses en canvi constant on la competitivitat és la clau per l’èxit.

La jornada comptarà amb la participació de Carlos Bella, Consultor i Formador en Employer Branding i Gestió del Talent en meHRs, per parlar de la fidelització del talent. També intervindrà l'expert Manuel Rosillo, President de la Comissió de Formació de Foment del Treball, per explicar les característiques, objectius i beneficis dels processos d’acreditació de competències. I, finalment, Eva Bonet, responsable dels processos d'acreditacions d'AGBAR, parlarà d'una experiència d’èxit.

Des d’AEBALL i UPMBALL es dona suport a la difusió i implementació de processos d’acreditació de competències professionals adquirides per experiència laboral i/o formació doncs és un dels instruments necessaris per fer realitat l'aprenentatge al llarg de la vida i l'increment de la qualificació professional de les persones treballadores que impacta en la competitivitat de les empreses.

Aquesta actuació forma part de les actuacions destinades a l’Avaluació i acreditació de competències bàsiques i professionals, en el marc del Pla de Formació Professional per al creixement econòmic i social i l'ocupabilitat, finançades pel Ministerio de Educación y Formación Profesional, amb càrrec als PGE 2020, i per la Unió Europea-NextGenerationEU.

Més informació: AQUÍ

#TreballemPerGuanyarElFutur


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona