NOVEDADES
NOVEDADES

AEBALL i UPMBALL ofereixen invitacions i descomptes exclusius per accedir a l’Smart City Expo World Congress i el PUZZLE X


Del 16 al 18 de novembre tindrà lloc l'Smart City Expo World Congress (SCEWC), fira on AEMES-Smart tindrà presencia amb un stand. El congrès és un punt de trobada sobre ciutats i solucions urbanes intel·ligents organitzat per Fira de Barcelona que reunirà el món de la innovació urbana en el seu el desè aniversari.

La col·laboració entre sectors industrials ha estat una de les prioritats de SCEWC des dels seus inicis. L’edició 2021 enfortirà el paper del certamen com a plataforma mundial per a l’intercanvi de coneixement i ampliarà el seu abast en acollir dos nous esdeveniments: Tomorrow.Mobility i PUZZLE X. Tomorrow.Mobility se centrarà en promoure el disseny i l’adopció de nous models de mobilitat urbana sostenible. L’esdeveniment està coorganitzat per EIT Urban Mobility, una iniciativa de l’Institut Europeu d’Innovació i Tecnologia, organisme de la Unió Europea, i compta amb el suport d’importants empreses i institucions. Tomorrow.Mobility World Congress vol convertir-se en el referent mundial en aquest camp i anar més enllà d’un esdeveniment únic, ja que el projecte inclou la creació d’una plataforma de coneixement online activa durant tot l’any i un centre d’innovació establert a Barcelona que reuneixi als principals actors de la indústria.

L’esdeveminet PUZZLE X té com a objectiu aprofitar el potencial dels anomenats Frontier Materials per resoldre alguns dels desafiaments a què s’enfronta la societat. La iniciativa inclou un esdeveniment anual i una incubadora d’empreses per donar suport a les noves empreses de Materials Deep Tech, atreure inversions i construir un ecosistema global. Els Frontier Materials, o materials avançats i de frontera, inclouen materials quàntics, materials de baixa dimensió, materials 2D com el grafè, materials avançats i compostos intel·ligents, i tenen un gran impacte en indústries com Energia, Mobilitat, Salut, Transport, Construcció, Electrònica, Tèxtil i Connectivitat, entre d’altres.

AEBALL/UPMBALL, col·laboradores del SCEWC, ofereixen a les seves empreses sòcies invitacions i descomptes especials per poder participar al Smart City Expo World Congress i al PUZZLE X. Per obtenir més informació, poden contactar amb info@aeball.net / 93 337 04 50.

#TreballemPerGuanyarElFutur

Més informació: www.smartcityexpo.com


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona