NOVEDADES
NOVEDADES

Tens experiència laboral però et manca l´acreditació? AEBALL/UPMBALL t´assessora! Acreditació de competències professionals


El mercat laboral demanda professionals competents, persones que posin les seves competències tècniques, transversals, digitals, etc. al servei d’organitzacions i empreses en canvi constant on la competitivitat és la clau per l’èxit.

Des d’AEBALL i UPMBALL es dona suport a la difusió i implementació de processos d’acreditació de competències professionals adquirides per experiència laboral i/o formació doncs és un dels instruments necessaris per fer realitat l'aprenentatge al llarg de la vida i l'increment de la qualificació professional de les persones treballadores que impacta en la competitivitat de les empreses.

L’acreditació de competències professionals reconeix i acredita les qualificacions professionals de les persones, independentment de com les hagin adquirides. Serveix per demostrar que les persones treballadores tenen aquelles qualificacions, en el moment d’optar a un lloc de treball en el qual s’exigeixi una qualificació determinada.

També facilita l’aprenentatge permanent de tota la ciutadania mitjançant una formació modular, flexible i accessible, adaptada a cada moment, tant professional com vital de la persona. Permet l’adquisició d’acreditacions oficials de forma gradual, evitant en gran mesura l’abandonament de les accions formatives iniciades. Possibilita la mobilitat laboral en tot el territori espanyol, ja que les qualificacions reconegudes tenen validesa a tot l’Estat. Així mateix, ajuda a la mobilitat laboral dins l’àmbit europeu. També permet la convalidació parcial amb estudis de formació professional del sistema educatiu.

Està previst que en breu es publiqui una nova oferta de places per accedir als processos d’acreditació. Si esteu interessats en participar-hi, per a més informació sobre condicions i inscripció, poden contactar amb: formacion@aeball.net / 933370450

Requisits i més informació: AQUÍ

Aquesta actuació forma part de les actuacions destinades a l’Avaluació i acreditació de competències bàsiques i professionals, en el marc del Pla de Formació Professional per al creixement econòmic i social i l'ocupabilitat, finançades pel Ministerio de Educación y Formación Profesional, amb càrrec als PGE 2020, i per la Unió Europea-NextGenerationEU.

#TreballemPerGuanyarElFuturAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona