NOVEDADES
NOVEDADES

Saps com simplificar la gestió de dades en la teva empresa? participa a un nou eWorkshop de #Digitalitzat


AEBALL/UPMBALL, amb la col·laboració de Foment del Treball i el suport del Departament d'Empresa i Treball, organitza un nou eWorkshop, en el marc del programa #Digitalitza't, per tractar la simplificació i optimització de dades i de la distribució dels certificats de materials en el sector metal·lúrgic.

#Digitalitza't és un projecte impulsat per Foment del Treball i subvencionat pel Departament d'Empresa i Treball, que acompanya les empreses, especialment les pimes, en el camí cap a la transformació digital.

A la sessió es vol visualitzar les necessitats existents en les empreses sobre la gestió i tractament de les seves dades, es proporcionarà una idea clara de la importància de la planificació estratègica de la informació en diferents tipus de processos (productius, industrials, administratius, tècnics) i, a més, es respondran les preguntes i s'orientarà en els dubtes.

També es plantejarà els avantatges de les aplicacions personalitzades i evolutives, i es mostrarà el cas d’èxit de CarbinoxServeis, empresa del sector del metall en l'aplicció de certificats de materials accessibles des de la web.amb relació a la gestió administrativa dels certificats de materials.

L'eWorkshop comptarà amb la participació de Roger Farssac: CEO a appOrigen, empresa tecnològica associada de serveis professionals per a la Digitalització Empresarial, el Desenvolupament d’Aplicacions Cloud i l’organització de les Dades de l’entorn de l’empresa.

Inscripcions i més informació: AQUÍ

#TreballemPerGuanyarElFuturAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona