NOVEDADES
NOVEDADES

Les empreses del territori van conèixer com calcular i reduir la seva petjada de carboni al darrer eWorkshop d´AEBALL


El passat 5 d’octubre AEBALL va organitzar un eWorkshop per donar a conèixer les mètriques per avançar cap a la sostenibilitat i recursos per gestionar i reduir la petjada de carboni associada a l’activitat de les empreses.

La sessió es va celebrar en col·laboració amb l’empresa associada Inèdit, estudi d'ecoinnovació estratègica que ofereix serveis de consultoria a empreses per acompanyar-les en la seva transició cap a l'economia circular.

Durant l’eWorkshop es va detallar com es pot calcular la petjada de carboni de l’empresa, quins softwares existeixen per facilitar l’actualització anual del càlcul, quines empreses han fet ja plans de reducció d’emissions i com realitzar aquest pla.

L’objectiu europeu de reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle un 55% l’any 2030 en relació a les emissions de 1990 i d’assolir la neutralitat climàtica l’any 2050, i les eines existents per a que les empreses calculin la seva petjada de carboni van ser altres dels temes d’actualitat que es van treballar a la sessió virtual.

La jornada va estar liderada pels experts Carles M. Gasol. Director de Desenvolupament de Negoci d’Inèdit. Doctor en Ciències Ambientals, i Mariana Filipe. Coordinadora d’equip d’Inèdit. Màster en Ciència i Tecnologia Ambientals.

Aquest format de trobades virtuals permet a les empreses resoldre els seus dubtes de manera ràpida i directa, a més de poder compartir experiències i bones pràctiques amb altres companyies del territori.

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActíVateAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona