NOVEDADES
NOVEDADES

Vols conèixer la petjada de carboni de la teva empresa i reduir-la? Inscriu-te a l´eWorkshop!


El pròxim dimarts 5 d’octubre, a les 9:30 hores, AEBALL, amb la col·laboració de la consultoría INÈDIT, organitza un nou eWorkshop per tractar la creixent necessitat de conèixer, gestionar i reduir la petjada de carboni associada a l’activitat de les empreses.

A la sessió s'abordarà l’objectiu europeu de reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle un 55% l’any 2030 en relació a les emissions de 1990 i d’assolir la neutralitat climàtica l’any 2050, i les eines existents per a que les empreses calculin la seva petjada de carboni, la integrin en la presa de decisions estratègiques i actuïn per reduir-la.

Durant l’eWorkshop es detallarà com es pot calcular la petjada de carboni de l’empresa, quins softwares existeixen per facilitar l’actualització anual del càlcul, quines empreses han fet ja plans de reducció d’emissions i com realitzar aquest pla.

La jornada comptarà amb la participació dels experts Carles M. Gasol. Director de Desenvolupament de Negoci d’Inèdit. Doctor en Ciències Ambientals, i Mariana Filipe. Coordinadora d’equip d’Inèdit. Màster en Ciència i Tecnologia Ambientals.

Inèdit és estudi d'ecoinnovació estratègica que ofereix serveis de consultoria a empreses per acompanyar-les en la seva transició cap a l'economia circular.

Inscripcions i més informació en el següent ENLLAÇ

Aquest format de trobades virtuals permet a les empreses resoldre els seus dubtes de manera ràpida i directa, a més de poder compartir experiències i bones pràctiques amb altres companyies del territori.

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActíVateAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona