NOVEDADES
NOVEDADES

Vols millorar la salut mental dels teus empleats i reduir l´absentisme laboral? participa ara al projecte Empower!


AEBALL/UPMBALL juntament amb el Parc Sanitari Sant Joan de Déu estan participant en EMPOWER, una iniciativa internacional d’investigació finançada per la CE destinada a promoure la salut mental dels empleats de les empreses i així reduir l’estrès i l’angoixa psicològica, l’absentisme laboral i millorar la productivitat.

El projecte és una APP gratuïta que permet als empleats reconèixer i millorar símptomes d’estrès, ansietat i depressió, per tal de millorar la seva salut mental i augmentar la productivitat. Es tracta d’un programa segur i confidencial, dissenyat per reconeguts professionals de la salut.

El pròxim 14 d’octubre a les 9:30 h, AEBALL, juntament amb el Parc Sanitari Sant Joan de Déu, organitza virtualment un eWorkshop de presentació del Projecte EMPOWERMENT, on s’explicarà amb detall com poden participar-hi les empreses, com utilitzar l’App i es resoldran tots els dubtes. Per a inscripcions a l'eWorkshop, fer clic AQUÍ

Per a les empreses, participar en Empower les ajuda a reduir l’absentisme i el presentisme a l’empresa i millorar la productivitat, millorar la RSC (Responsabilitat Social Corporativa) i aconseguir un reconeixement institucional, difusió i comunicació de la col·laboració amb el projecte. També es contribueix en avançar en la investigació sobre salut mental a la feina.

Si vols participar a EMPOWER, omple el següent FORMULARI o contacta amb Virginia Santolaria:
virginia@aeball.net / 93 337 04 50.

Més informació sobre el programa EMPOWER: consulta el TRÍPTIC

Aquest projecte ha estat finançat pel Programa d’Investigació i Innovació Horizonte 2020 de la Unió Europea (ref. 848180)

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActiVate


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona