NOVEDADES
NOVEDADES

EMPRESARIS DEL TERRITORI CONEIXEN LES DARRERES NOVETATS LABORALS DELS AUTÒNOMS A LA JORNADA D’AEBALL


AEBALL/UPMBALL, juntament amb MUTUA INTERCOMARCAL i FERRER & OJEDA, entitats col·laboradores, ha organitzat una jornada informativa per als seus associats amb l’objectiu d’informar sobre les novetats que porta el Reial Decret Llei 28/2018 que fixa les noves cotitzacions i prestacions que els treballadors tindran durant aquest any 2019 i sobre les possibilitats protecció asseguradora i la fiscalitat específica per als autònoms.

També es va tractar, la importància i obligatorietat de tenir cobertes les contingències professionals i el cessament d´activitat per part d´una mútua des de l’ 1 de gener del 2019, i altres mesures i nous drets que milloren la protecció social del col·lectiu d’autònoms, avançant cap a l´equiparació de drets.

La sessió va tenir lloc, el dimarts 4 de juny a les instal·lacions de l’AEBALL i va contar amb la participació de professionals com el Sr. Germán Montaña Pinilla, director d´Atenció al Mutualista de Mútua Intercomarcal i el Sra. Montserrat Colominas Silvestre, responsable Tècnica Rams Personals de Ferrer&Ojeda.Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona