NOVEDADES
NOVEDADES

“De la Idea al Producte”, NOU WORKSHOP D’AEBALL. INSCRIU-TE!


AEBALL/UPMBALL, juntament amb LINKING INNOVATIONS, empresa col·laboradora especialitzada en l’acompanyament a projectes industrials, ha organitzat una sessió sobre el concepte “De la Idea al Producte”, per aportar solucions d'enginyeria en tot el cicle de desenvolupament de productes del sector de Ciències de la Salut i de la Vida, convertint les idees dels clients en productes comercials.

L’objectiu de la jornada és explicar què cal tenir en compte i quins passos que s'han de donar perquè una idea tecnològica arribi a ser un producte comercial, des de la conceptualització fins al procés productiu passant per prototipació, assaigs clínics, disseny industrial, gestió de motlles, industrialització, assaigs normatius, certificacions i marcatge CE, entre d'altres.

La sessió tindrà lloc el proper dimecres 26 de juny a les instal·lacions de l’AEBALL a L’Hospitalet i contarà amb la participació del Sr. Toni Miró, M.Sc., Founder & CEO de Linking Innovations amb 45 anys d'experiència en el sector electrònic, 25 com a Director d'I+D en instrumentació de In Vitro Diagnostic, 21 del quals, a més a més, com a Director de Divisió.

Més informació i inscripcions: JornadaAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona