NOVEDADES
NOVEDADES

AEBALL I BANKINTER APROPEN EL FINANÇAMENT A LES PIMES DEL TERRITORI


AEBALL i BANKINTER han signat aquesta setmana un acord de col·laboració on es reforça la relació entre ambdues entitats per tal d’oferir serveis a financers en les millors condicions a les empreses de L’Hospitalet i el Baix Llobregat.

L’acord també contempla oferir solucions avantatjoses a les persones empleades a les empreses associades.

La signatura s’ha portat a terme a la seu d’AEBALL per part de M. Rosa Fiol, vicepresident i director general d’AEBALL, i de Jaume Arnau, director de l’oficina de L’Hospitalet des d’on s’impulsaran millores en l’accés al finançament i en productes financer i bancaris per a les empreses afiliades.

Bankinter es va constituir al juny de 1965 com un banc industrial, al 50% entre el Banc de Santander i el Bank of America. El 1972 va sortir a cotitzar a la Borsa de Madrid, convertint-se en aquest moment en un banc totalment independent dels seus fundadors; va ser llavors quan es va transformar en un banc comercial. La història de Bankinter es caracteritza per ser una història de creixement al llarg dels anys. Actualment, és un dels bancs nacionals que lideren lidera l’ús de la banca digital.Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona