NOVEDADES
NOVEDADES

UPMBALL presenta els projectes emprenedors impulsats en el marc del Programa SMART PAE de Catalunya Emprèn


Ahir a la tarda, al Gornal Activa de L’Hospitalet de Llobregat, es va celebrar l’Acte de Clausura de la 2a edició del Programa Superior Smart P.A.E.: “Innovació i tecnologies aplicables als polígons intel·ligents i a les Smart Cities” al que van assistir prop de 60 persones, entre alumnes, professors, tutors i entitats col·laboradores.

Aquest programa, que pretén fomentar l’emprenedoria especialitzada i orientada a les fortaleses i oportunitats del territori, formant als alumnes i promovent nous projectes basats en la innovació i la tecnologia aplicades als polígons intel·ligents i a les Smart Cities, ha estat liderat per la Unió Patronal Metal·lúrgica de L’Hospitalet i Baix Llobregat (UPMBALL), i Smart Space, l’associació d’àmbit estatal que compta amb el recolzament de grans empreses tractores líders en tecnologies Smart, les PIMES i els centres tecnològics que treballen solucions Smart.

En aquesta edició, 9 alumnes han participat en el programa, subvencionat pel Programa Primer de Pre-acceleració emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i cofinançat pel Fons Social Europeu, amb el suport del Departament d’Empresa i Coneixement, on han rebut formació especialitzada i en gestió empresarial, durant tres mesos, impartida per experts de reconeguda experiència i prestigi en l’àmbit de la Smart City.

Ahir, els alumnes van poder presentar els seus projectes, dissenyats després d’haver rebut formació específica (140 hores) sobre les problemàtiques i oportunitats de negoci als polígons industrials, així com sobre les tecnologies aplicables, a més de tutories personalitzades i grupals per poder donar forma a les idees de negoci.

Els projectes, que han estat exposats davant d’empreses Smart, autoritats i representants d’administracions públiques implicades en la millora dels polígons d’activitat econòmica i en l’emprenedoria, desenvolupen solucions com: Magatzems Col·laboratius Intel·ligents, Smart Grid per polígons industrials, Transport Col·laboratiu Sostenible, Assessorament per Optimització d’Operacions, Aplicació de Compres Eficients o Prevenció Smart Activa de Riscos Laborals.

L’acte ha estat presidit pel Sr. Santiago Ballesté, president d’UPMBALL i SMART SPACE, pel Sr. David Quirós, Regidor de Cultura i Regidor de Govern d’Innovació Social de l’Ajuntament de L’Hospitalet i per la Sra. Neus Olea, tutora del programa.Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona