NOVEDADES
NOVEDADES

Inscriu-te a la propera jornada sobre nova normativa d’Informació No Financera i Diversitat.


El passat 29 de desembre es publicava al BOE la Llei 11/2018 per la que es modifica el Codi de Comerç, el text refós de la Llei de Societats de Capital i la Llei 22/2015 d’Auditoria de Comptes en matèria d’informació no financera i diversitat.

Segons la mateixa, que té efectes retroactius, l’informe no financer ja és obligatori, i les empreses hauran de reportar els seus impactes socials, ambientals i de govern.
Des d’AEBALL/UPMBALL, juntament amb Crowe, consultoria col·laboradora especialitzada en la matèria, hem organitzat una jornada per divulgar la nova normativa, i informar sobre a quin tipus d’empresa afecta, terminis, sistemes, i d’altres aspectes.

A més, els recordem que des d’AEBALL/UPMBALL els podem acompanyar en la preparació d’aquests informes no financers, i en qualsevol acció de Responsabilitat Social Corporativa.

La sessió es realitzarà el proper 27 de febrer a les instal·lacions de l’AEBALL a L’Hospitalet i contarà amb la participació del Sr. Sr. Emilio Álvarez, soci d’auditoria de Crowe i el Sr. Luis Piacenza, soci de consultoria i Director Global Sustainability Services de Crowe.

Més informació i inscripcions: JornadaAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona