NOVEDADES
NOVEDADES

AEBALL t´ofereix assessorament gratuït per posar en marxa un nou negoci


Des d’AEBALL Emprèn t'informem i t'assessorem per crear la teva pròpia empresa, fer el teu pla d'empresa, escollir la forma jurídica més adient per la teva situació, així com els passos a seguir per constituir-la de forma totalment gratuïta, i et facilitem suport per cercar fonts de finançament, ajuts i subvencions.

SERVEIS QUE S'OFEREIXEN

ASSESSORAMENT INICIAL

ASSESSORAMENT ESPECÍFIC:
- Elecció de la forma jurídica.
- Tràmits de posada en marxa d'una empresa.
- Obligacions fiscals i altres temes d’interès.

PUNT PAE:
- Iniciar el tràmit administratiu de constitució formal de l'empresa.
- Realitzar l’alta d’autònom, d’S.L. i d’S.L.N.E

PLA D'EMPRESA:
- Ajudar, assessorar i orientar sobre la realització del Pla d'Empresa.
- Revisió del Pla d'Empresa (mancances, punts forts, competitivitat, productivitat, RSC, etc.)
- Elaboració del Pla de Viabilitat.

CONSOLIDACIÓ D'EMPRESES: Suport i/o acompanyament en qualsevol àmbit una vegada construïda l’empresa i durant els primers 3 anys. Assessorament en cooperació empresarial, internacionalització, finançament, innovació, RRHH, màrqueting, formació, etc.

AEBALL forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya i és punt PAE (Punt d’Atenció a l’Emprenedor) integrat a la xarxa CIRCE del Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme.

Aquest servei està subvencionat i s’emmarca dins del Programa Integral de Foment de l’Emprenedoria de Catalunya Emprèn, de la qual AEBALL hi forma part, i està cofinançat pel Fons Social Europeu i pel Departament d’Empresa i Coneixement.

Per a més informació i demanar cita prèvia poden contactar amb Mònica de la Fuente: 93 337 04 50 / empren@aeball.netAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona