NOVEDADES
NOVEDADES

AEBALL ha organitzat un curs sobre l’ús del certificat digital, la facturació i signatura electrònica


AEBALL ha organitzat aquesta setmana un taller amb l’objectiu de proporcionar coneixement sobre l’ús del certificat digital, la signatura electrònica i la facturació electrònica. Així, com conèixer els avantatges i beneficis de la seva implantació en l’àmbit empresarial.

La sessió estava adreçada a professionals, autònoms i empresaris que tenen interès en digitalitzar les factures, i conèixer els diferents uso dels certificat digital i la signatura electrònica.

I va tenir lloc a les instal·lacions de l’AEBALL a L’Hospitalet i va comptar amb la participació del Antoni Cerdà , enginyer Industrial i Responsable d’Oficina Comarcal de Suport a l’Administració Electrònica (OCSAE). A més, de ser Responsable d’Entitat de Registre de certificats digitals per la ciutadania (ERidCAT) i d’Entitat de registre per als treballadors públics (ERTCAT).

Aquesta formació s’emmarca dins del Programa Integral de Foment de l’Emprenedoria de Catalunya Emprèn, de la qual AEBALL forma part, i estan cofinançats pel Fons Social Europeu i pel Departament d’Empresa i Coneixement.


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona