NOVEDADES
NOVEDADES

Últims dies per gaudir dels ajuts a la contractació amb el Programa “30 PLUS”. Informa’t!


A final de mes finalitza la convocatòria Programa “30 PLUS” del Servei d’Ocupació de Catalunya, en la que AEBALL està treballant. Aquesta convocatòria te com a finalitat la contractació subvencionada de persones majors de 30 anys.

Aquest programa ofereix un contracte mínim de 6 mesos als participants acompanyada de formació relacionada amb el seu lloc de treball i tutorització durant tot el procés.

AVANTATGES I CARACTERÍSTIQUES DE LA CONTRACTACIÓ:

- Les empreses disposaran de persones que rebran una formació especialitzada en el seu sector.
- La formació del treballador no tindrà cost per a l'empresa ni pel candidat.
- Les empreses gaudiran d’una subvenció durant els 6 mesos de contractació equivalent al Salari Mínim Interprofessional de 2017 (707,7€) per jornada completa o la part proporcional en funció de la jornada parcial prevista. És compatible amb altres incentius fiscals i les bonificacions en les quotes de la Seguretat Social previstes per cada contracte laboral.
- Es col·labora amb un projecte de formació i d’ajut a l’ocupació.
- Es contarà amb la col·laboració d’AEBALL per a la presentació de la documentació necessària per a la subvenció.

PERFIL DE LES PERSONES A CONTRACTAR:

Persones entre 30 anys que estiguin en situació d’atur i inscrites a l’Oficina de Treball. Amb baix nivell formatiu i experiència laboral.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, d’acord amb el Programa 30 PLUS.

Si preveieu en els propers dies necessitareu ampliar o reforçar la vostra plantilla, poseu-vos en contacte amb nosaltres el més aviat possible, doncs la participació és limitada: formacion@aeball.net - 93 337 04 50Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona