NOVEDADES
NOVEDADES

AEBALL i UPMBALL ofereixen invitacions i descomptes exclusius per assistir a Eurosurfas 2021


Del 14 al 17 de setembre tindr lloc la 27ena edici d'Eurosurfas, la Trobada Internacional del Tractament de Superfcies de Fira de Barcelona, en la qual AEBALL/UPMBALL hi collabora, i amb la que es vol fomentar l's de les superfcies funcionals per afavorir la modernitzaci d'un sector que s'est adaptant a les noves normatives mediambientals amb una producci ms innovadora, neta i sostenible.

En virtud de lacord amb Fira de Barcelona, AEBALL/UPMBALL ofereix a les seves empreses associades invitacions VIP, a ms d' invitacions gratutes en la modalitat Visitant Professional i descomptes del 34% en les entrades Congressista EUROCAR i Congressista EUROCAR -1 dia. Per a conixer les condicions i sollicitar-les, poden contactar amb info@aeball.net

Enguany, Eurosurfas comptar amb unes 80 marques, ocupar el pavell 3 del recinte de Gran Via i es far juntament amb Expoquimia, la Trobada Internacional de la Qumica, i Equiplast, la Trobada Internacional del Plstic i el Cautx.

Aquesta edici de la fira donar un especial protagonisme a les superfcies intelligents o funcionals amb una rea especfica en qu empreses que han apostat per nous processos per recobrir tot tipus de productes com autombils o petits objectes de consum donaran a conixer els seus casos d'xit.

Amb l'objectiu de reactivar l'activitat del sector, Eurosurfas comptar amb una zona de subcontractaci per posar en contacte els grans clients amb provedors de mida mitjana o petita i fomentar els contactes de negoci.

A ms de ser plataforma comercial, Eurosurfas tornar a ser el centre de debat i transferncia de coneixement del sector amb la celebraci de la desena edici del congrs Eurocar, la trobada internacional on s'exposen les ltimes tendncies en l'mbit del tractament de superfcies, desenvolupament i aplicaci dels nous colors, efectes especials en l'acabat i ltimes novetats en els processos d'aplicaci, entre altres qestions. L'edici de 2021 s'obrir a altres sectors com l'aeronutic o el ferroviari.

Amb l'objectiu de garantir la seguretat de provedors, expositors i visitants, en aquests salons, s'aplicar el protocol de prevenci i seguretat contra la Covid-19 que Fira de Barcelona ha desenvolupat amb l'assessorament de l'Hospital Clnic de Barcelona.

#TreballlemPerGuanyarElFutur #EActiVate

Ms informaci: www.eurosurfas.com


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1 3, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona