NOVEDADES
NOVEDADES

UPMBALL finalitza amb èxit el Programa subvencionat de tecnologia i innovació per impulsar projectes Smart


Dijous 1 de juliol es va celebrar, a la seu del centre associat d’empreses Procornellà, l'acte de cloenda de la 3a edició del Programa superior Smart P.A.E, on es van donar a conèixer els projectes realitzat pels diferents alumnes durant els últims mesos i Procornellà va fer entrega del seu premi de 3.000 euros per utilitzar en els diferents serveis que l’organització ofereix a empreses i persones autònomes.

La persona premiada va ser Jose Manzano, amb el projecte Sinergia, amb el qual busca desenvolupar una App per a la gestió de RRHH, que afavoreixi la cohesió a les organitzacions. La quantia rebuda podrà ser utilitzada, en el termini d’un any, en serveis com allotjament: coworking i despatxos al Centre d'Empreses o al Viver d'Empreses Procornellà, així com aules i sales de reunió; i serveis de gestoria: constitució i alta de societats, tramitacions comptables, fiscals i laborals.

El programa el van iniciar 12 persones emprenedores que volien explorar noves línies de negoci o d’innovació i posar en marxa nous projectes Smart per millorar els polígons i les indústries que s’hi ubiquen.

Smart P.A.E ha constat en aquesta edició de 70 hores de formació técnica especialitzada, a més de 30 hores de formació en gestió empresarial i accions de mentoring per a cada projecte emprenedor i suport en la creació de les empreses.

La formació ha estat impartida per Smart Space, associació d’àmbit estatal que compta amb el suport de les grans empreses tractores líders en tecnologies Smart, i les empreses que desenvolupen solucions Smart, de diverses mides i sectors, a més de centres de recerca, universitats, etc.

Amb la finalització d’aquest Programa, UPMBALL pretén que els seus participants puguin posar en marxa els seus projectes empresarials, basats en la innovació i la tecnologia, al territori de L’Hospitalet i Baix Llobregat, però amb impacte i èxit arreu del món.

Smart P.A.E és un projecte subvencionat pel Programa Primer de Pre-acceleració emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i cofinançat pel Fons Social Europeu, amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActiVate


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona