NOVEDADES
NOVEDADES

Vols conèixer la normativa del teletreball i tenir eines per gestionar les plantilles?


El dimecres 24 de febrer, AEBALL i Foment del Treball organitzen la jornada virtual “Novetats del treball a distancia”, on es tractaran els aspectes més rellevants de la normativa que regula el teletreball i tots els aspectes a tenir en compte per a gestionar exitosament a distància les plantilles de les empreses.

A la sessió, que començarà a les 9 hores, es donaran tots els detalls de les modificacions i canvis legislatius més rellevants sobre el treball a distància, els requisits per implementar el teletreball amb èxit, el lideratge en remot i les eines per aconseguir una productivitat òptima i un teletreball eficient.

La jornada comptarà amb l’experta Misi Borràs, sòcia advocada de Garrigues, i Elisabeth Domingo, consultora a l’empresa associada Mur & Partners.

Per poder assistir a la sessió tan sols és necessari un dispositu amb connexió a internet i descarregar una aplicació.

Aquesta jornada forma part d'un cicle sobre diàleg social, teletreball, negociació col·lectiva, legislació laboral, etc. organitzat per AEBALL/UPMBALL i Foment del Treball, com a part dels Plans de Formació de l’àmbit de Catalunya, adreçats a la capacitació per al desenvolupament de les funcions relacionades amb el diàleg social i la negociació col·lectiva. A més, ha comptat amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Inscripcions i més informació el següent : ENLLAÇ

#TreballemPerGuanyarElFutur
#EActíVateAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona