NOVEDADES
NOVEDADES

Els joves de Cornellà reben orientació laboral de la mà d’AEBALL amb el programa “Singulars”


El passat dilluns 15 de febrer AEBALL va participar a una nova sessió d’orientació laboral del programa “Singulars”, dirigida en aquesta ocasió als joves de Cornellà de Llobregat i que es va realitzar a Can Mercader .

El programa "Singulars: Jove, tu decideixes” és una iniciativa que AEBALL porta a terme amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Llobregat i 10 ajuntaments del Baix Llobregat (Castelldefels, Cornellà, El Prat de Llobregat, Esparreguera, Viladecans, Gavà, Sant Joan Despí, Sant Feliu, Martorell i Sant Boi), Pimec i el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), amb l’objectiu d’afavorir la inserció laboral de joves entre 16 i 29 anys en situació d’atur.

Durant la sessió es va asessorar als joves sobre les oportunitats de treball, formació, etc.

Amb les sessions, els consistoris proporcionen als participants al Programa formació professional i específica per poder facilitar la incorporació dels joves en les empreses i orientació durant tot el procés del Programa. AEBALL, com a una de les entitats prospectores, treballa amb els joves del programa per tal d'inserir-los al mercat laboral i fa aquestes sessions d'orientació.

“Singulars” també presenta diferents avantatges per a les empreses: Selecció de candidatures segons els perfils que es necessitin, disposar de persones que ha rebut una formació especialitzada en el seu sector; rebre una subvenció corresponent al Salari Mínim Interprofessional (950€ a jornada completa) durant un període de 6 mesos (fins 5.700€). La subvenció serà la proporcional a la jornada i al temps treballat.

A més, des d’AEBALL es col·laborarà amb l’empresa per a la detecció del lloc de treball i la definició del perfil professional. Es realitzarà la recerca de candidats entre els joves formats per tal de garantir que s’ajusti al màxim al lloc de treball. Us assessorarem en la modalitat de contractació que millor s’adapti a la vostra empresa i ens encarregarem de la tramitació de la subvenció per contracte.

Per a més informació, contacti amb el Departament de Recursos Humans al 93 337 04 50 o per mail a rrhh@aeball.net

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActíVateAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona