NOVEDADES
NOVEDADES

El Noticiero Empresarial arriba a l’edició número 500. Gràcies a tots/es!!


Aquesta setmana s’assoleix la cifra de 500 edicions del “Noticiero Empresarial”, publicació electrònica setmanal d'AEBALL/UPMBALL que s'envia a més de 8.500 destinataris als qui arriba, del món econòmic i empresarial, tant de l'Hospitalet i Baix Llobregat com de Catalunya, així com administracions públiques, organitzacions i mitjans de comunicació.

Al juny de 2010 es va posar en marxa el primer Noticiero Empresarial, com a un nou servei per a les empreses associades, per facilitar el coneixement i contacte entre elles, fomentant les relacions a més d'oferir l'oportunitat de donar-se a conèixer i de trobar així possibles clients, col·laboradors, proveïdors , etc.

Des de la seva posada en marxa, són moltes les empreses associades i col·laboradores que han participat i segueixen participant, amb les seves novetats, iniciatives i èxits. En total són més de 6.500 les notícies publicades al Noticiero des del seu naixement.

Companyies com Jungheinrich, Quadpack, MEHRS, Forcadell, Manusa, Yamaha, entre moltes altres, comparteixen setmanalment les seves novetats, els seus assoliments, així com tota la feina que realitzen per impulsar l'agenda 2030, incrementar el seu negoci i promoure la seva expansió internacional, entre d'altres informacions.

El passat 2020, amb l’inici de la crisi de la pandèmia de la COVID i de les restriccions a l’activitat econòmica, el Noticiero Empresarial no es va aturar i va continuar sent el punt de trobada i cooperació entre empreses per donar a conèixer les seves iniciatives, oferir EPI’s i tot tipus de materials, serveis i suport per tal de superar tots junts la difícil situació.

Des d’AEBALL i UPMBALL tornen a agrair la col·laboració dels seus associats, ja que aquesta publicació no seria possible sense les seves aportacions.

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActíVateAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona