NOVEDADES
NOVEDADES

Saps com impulsar amb èxit la digitalització de la teva empresa? Inscriu-te ara a la propera eFormació d’AEBALL!


La crisi de la Covid ha exposat els punts febles de les estratègies digitals de les empreses i ha creat la necessitat d'accelerar els seus programes de transformació digital. Per això, AEBALL ofereix una eFormació específica per a dissenyar i desenvolupar el teletreball i l'estratègia de transformació digital en les organitzacions del territori

El pròxim 22 de febrer, sota el títol “Iniciant la gestió digital”, es realitzarà un curs virtual per tractar la configuració del compte Google Business, la gestió de les xarxes socials per a pimes, i la captació de clients en la xarxa.

A més, es donaran les claus sobre la gestió integral del CRM i les eines per emmagatzemar tota la informació dels clients en un sol lloc i de manera segura.

L’eFormació es realitzarà en 3 sessions, els propers 22, 24 i 26 de febrer, de 9:30 a 11:30 hores. El curs forma part d’un Cicle de formació online dissenyat per la patronal per donar resposta als reptes de Transformació Digital que afronten actualment les empreses.

Aquest curs, així com la resta del cicle, comptarà amb el reconegut expert Ricardo Bermúdez, Graduat en Publicitat i Relacions Públiques, Ciències Empresarials i Tècnic Superior en Administració de Sistemes Informàtics. Bermúdez té més de deu anys d'experiència en estratègia de màrqueting, posicionament web i digitalització en empreses. Bermúdez forma part actualment l’equip de Knowledge Innovation Market - KIM.

Aquesta formació és bonificable: es pot recuperar part de l’import de cada taller. Al no poder accedir a la bonificació, les persones autònomes tenen un 10% de descompte.

Inscripcions i més informació en el següent: ENLLAÇ

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActiVateAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona