NOVEDADES
NOVEDADES

Coneix les últimes novetats en legislació laboral i exposa el teus dubtes a una nova jornada virtual d’AEBALL


El pròxim dijous 4 de febrer, L’AEBALL/UPMBALL, de la mà de Foment del Treball, organitza la jornada virtual “Novetats en la normativa laboral” per tractar els aspectes més rellevants sobre la nova legislació laboral i els aspectes tècnics a tenir en compte per a les empreses.

Recentment als Pressupostos Generals de l'Estat, vigents des de l'1 de gener 2021, s'han introduït mesures de caràcter laboral que afecten a les empreses. Per aquest motiu, és necessari que les empreses estiguin al dia de totes les novetats legislatives i com aquestes afecten a la seva activitat diària.

La sessió estarà liderada per l’experta Misi Borràs, sòcia advocada de Garrigues qui, al finalitzar la seva intervenció, resoldrà tots els dubtes del assistents.

A la jornada també es tractaran les mesures adoptades per fer front a l’impacte econòmic i social de la COVID-19 i tots els aspectes pràctics que siguin d’interès per a les empreses.

Aquesta jornada forma part d'un cicle sobre diàleg social, teletreball, negociació col·lectiva, legislació laboral, etc. organitzat per AEBALL/UPMBALL i Foment del Treball, com a part dels Plans de Formació de l’àmbit de Catalunya, adreçats a la capacitació per al desenvolupament de les funcions relacionades amb el diàleg social i la negociació col·lectiva. A més, ha comptat amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Inscripcions i més informació el següent : ENLLAÇ

#TreballemPerGuanyarElFutur
#EActíVateAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona