NOVEDADES
NOVEDADES

AEBALL i Bankia impulsaran la competitivitat, la digitalització i la innovació de les empreses de L´Hospitalet i el Baix Llobregat


L'AEBALL i BANKIA han signat un acord de col·laboració per impulsar la competitivitat, la digitalització i la innovació de les empreses associades de L'Hospitalet i el Baix Llobregat.

Gràcies a l'acord, l'entitat financera facilitarà l'accés al finançament de les empreses que formen part de la patronal, en condicions avantatjoses, i donarà suport a la creació d'ocupació i als processos d'internacionalització de les empreses, en un context de dificultat com a conseqüència de la pandèmia de la COVID-19 i on les companyies, pendents de l'arribada dels fons europeus per fer front a la crisi, necessiten solucions i projectes innovadors per continuar desenvolupant la seva activitat.

D'aquesta manera, les empreses rebran suport per portar a terme les transformacions que la conjuntura actual demanden: digitalització, cerca de nous mercats, impuls a les noves infraestructures, diversificació de l'activitat econòmica i el desenvolupament de la indústria 4.0.

L'acord ha estat subscrit a la seu d'AEBALL a L'Hospitalet de Llobregat per M. Rosa Fiol, Vicepresidenta i Directora general d’AEBALL i José Manuel García, director corporatiu d'empreses a Catalunya de Bankia.

"Aquest acord posa de manifest el compromís de Bankia amb l'associació empresarial referent a una comarca estratègica per a nosaltres", ha subratllat José Manual Garcia, qui ha assegurat que "en aquests difícils moments, des de l'entitat volem acompanyar les empreses associades per superar els seus reptes de futur i garantir el creixement econòmic ".

Rosa Fiol, per la seva banda, ha destacat que, "des de la patronal volem impulsar el creixement sòlid de les nostres empreses a nivell nacional i internacional, així com la creació de noves empreses de diferents sectors, per mantenir els llocs de treball actuals, crear-ne de nous i seguir generant riquesa i benestar al nostre territori".

Amb aquesta col·laboració, AEBALL contribueix a l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible (ODS) 8 de l’Agenda 2030 sobre Desenvolupament Sostenible fixada per l’ONU, referent al “Treball decent i creixement econòmic”; i el número 9, “Indústria, innovació e infraestructura”.

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActiVate


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona