NOVEDADES
NOVEDADES

Vols adquirir materials reciclats per a la teva empresa? Suma’t ara al programa PROCIR!


AEBALL impulsa la reutilització dels residus plàstics i la promoció de l'economia circular i a les empreses de L'Hospitalet i el Baix Llobregat, mitjançant el programa PROCIR, un projecte subvencionat per l’Agència Residus de Catalunya i que està portant a terme amb la col·laboració de SIMBIOSY, empresa especialitzada en l’economia circular.

D’aquesta manera, des de la patronal es busquen empreses que puguin comprar productes fabricats a partir dels seus residus de plàstic, a preu rebaixat, però també es busquen compradors o empreses, persones, entitats que també vulguin reciclar els seus residus per, entre tots, tancar el cercle.

Actualment es poden oferir a les empreses que ho desitgin productes com bosses de la brossa, film cubrepalets, film retràctil o contenidors de residus, a un preu menor que el del mercat.

Amb l’objectiu d'oferir les millors solucions adaptades a la realitat de cada empresa, també resulta necessari saber quin tipus de residus plàstic s'està generant i en quines quantitats. Per tal de donar resposta a tot això, s'ha elaborat un breu i senzill qüestionari, "Com vols participar a PROCIR?" on es mostren diferents productes fets amb residus plàstics que es poden adquirir i on també les empreses poden detallar com volen col·laborar en el projecte.

Poden accedir al qüestionari fent clic AQUÍ

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActiVate

Més informació: virginia@aeball.net / 93 337 04 50Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona