NOVEDADES
NOVEDADES

Saps com gestionar una plantilla multigeneracional? Inscriu-te a la nova eFormació d’AEBALL!


Millennials, Baby boomers o Generació X entenen la vida i el lloc de treball de forma diferent, per això contribuir a la creació d'un entorn que afavoreixi la convivència entre ells és un gran repte als Responsables de RRHH. Per aquest motiu, AEBALL organitza el proper 22 de gener una eFormació per donar les claus de la gestió d'una plantilla multigeneracional.

El curs es realitzarà en dues sessions els propers 22 i 29 de gener, de 9 a 12 hores, a través d'Aula Virtual.

A l’eFormació es tractaran, entre d'altres temes, les motivacions i expectatives de les diferents generacions dels equips; Com aprendre a gestionar la diversitat de les plantilles i fomentar la creativitat i la innovació de cadascuna de les generacions.

L’objectiu final del curs es donar les claus per saber gestionar amb èxit tot aquest capital humà, perquè actualment estan convivint a les empreses treballadors de diferents generacions .

La formació comptarà amb l'experta Anna Rubí Seguí, llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona i Màster en Direcció de Formació i Gestió del Capital Intel·lectual per ESADE. Rubí és especialista acreditada en Coaching Ontològic, Sistèmic i Relacional i té més de 25 anys d’experiència com a Consultora en processos de transformació en l’àmbit organitzacional, educatiu i de la salut. A més, és docent a la UB, UAB, EADA, EAE, UPF i UIC.

Inscripcions i més informació: AQUÍ

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActiVateAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona