NOVEDADES
NOVEDADES

AEBALL/UPMBALL comença el 2021 apostant per la formació en l´àmbit digital i la capacitació de competències professionals


AEBALL/UPMBALL seguirà apostant amb fermesa durant el 2021 per la formació com a garantia d'ocupabilitat, creixement econòmic i benestar a L'Hospitalet i el Baix Llobregat amb una programació dirigida a donar resposta a les necessitats de les empreses i adaptar-se a la nova situació generada per la crisi sanitària, econòmica i social provocada pel coronavirus.

El mes de gener s'iniciaran formacions subvencionades en àrees diverses: TIC, amb cursos com el d'Excel inicial, Fotografia digital o Empresa 4.0; Tècnica - Metal·lúrgica, amb formacions sobre electricitat industrial, Análisi Modal de Fallades i Efectes i Visió artificial a la indústria; Comerç i Logística; Habilitats - com els cursos de Competències per a un teletreball efectiu, Lideratge d'equips i Organització de reunions virtuals; i Administració i Gestió, com el curs de Nòmines i Seguretat Social.

Bona part de la nova programació de cursos es farà en Aula Virtual, mentre que les formacions més tècniques es faran presencialment seguint totes les mesures de seguretat.

A més, al gener també s'organitzaran mitjançant Aula Virtual dues formacions bonificables: una sobre l'implementació d'un programa de Compliance a l'empresa, amb la col·laboració de Fortuny Legal i altra sobre Com gestionar una plantilla multigeneracional, amb el suport de Mehrs.

La formació subvencionada es realitza en el marc del Contracte Programa Transversal i Sectorial per l’any 2020 promogut pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, sol·licitat per AEBALL i UPMBALL.

En els propers mesos està previst que es realitzin diferents cursos, en modalitat virtual i presencial, sobre Soldadura, AUTOCAD, Reparació de Calderes i Muntatge i Instal·lació de Fred Industrial, entre d'altres.

Amb la nova programació per a 2021, l'AEBALL/UPMBALL consolida la formació mitjançant Aula Virtual, que permet un entorn d’aprenentatge amigable, intuïtiu, pràctic i dinàmic configurat amb les darreres tecnologies d’internet i continguts interactius i actualitzats.

Amb aquesta plataforma, es garanteix una assistència tècnica segura i contínua; tutories per resoldre qualsevol dubte en l'itinerari formatiu cursat i una atenció personalitzada, posant a l'abast dels usuaris continguts actualitzats i permetent així una millor conciliació familiar i comoditat.

Amb la nova programació, la patronal segueix amb el seu compromís per fomentar l'ocupació i la capacitació de competències professionals al territori, impulsant així el creixement econòmic i el benestar.

Pots consultar la programació de cursos en el següent ENLLAÇ

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActiVate


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona