NOVEDADES
NOVEDADES

AEBALL i Factorenergia presenten la campanya #impulsemlesempreses per donar suport i acompanyar al teixit productiu de L´H i el Baix Llobregat


L'AEBALL i l'empresa Factorenergia presenten #impulsemlesempreses, una innovadora campanya dirigida a les companyies de L'Hospitalet i el Baix Llobregat amb l'objectiu de donar suport i acompanyar-les en el difícil moment actual provocat per la crisi sanitària de la COVID-19.

Mitjançant aquest acord entre ambdues entitats, les empreses associades que ho sol·licitin obtindran descomptes i avantatges exclusius en la seva factura energètica. Concretament, un 31,5% de descompte a la factura de llum, fins a un 23% de descompte en la factura de gas, ajut personalitzat a les empreses - segons la seva situació - i una oferta personalitzada per empleats/des del col·lectiu d’AEBALL/UMPBALL.

D'aquesta manera, la patronal segueix amb el seu ferm compromís d'acompanyar en tot moment a les empreses i als negocis que estan patint directament les conseqüències de la crisi sanitària del coronavirus, per poder superar així totes les dificultats actuals i seguir generant riquesa i benestar al territori.

A més a més, des de Factorenergia s'impulsa la sostenibilitat i l'eficiència energètica oferint solucions d’autoconsum i cotxe elèctric per a l'empresa i la llar amb unes condicions avantatjoses. Fa ja 21 anys que Factorenergia subministra electricitat a empreses i llars. Va ser la primera companyia a obtenir la llicència del Ministeri d’Indústria quan el mercat va liberalitzar-se. En l'actualitat subministra electricitat, gas natural i serveis vinculats a la eficiència energètica.

Per gaudir dels ajuts i avantatges que ofereix AEBALL/UMPBALL i Factorenergia, és tan fàcil com omplir el FORMULARI D’ADHESIÓ i ens posarem en contacte amb l'empresa perquè rebi tot el suport que li puguem donar.

AEBALL suma aquesta iniciativa a molts altres serveis i accions que s’han posat en marxa des de l’inici de la crisi sanitària, social i econòmica provocada pel COVID-19.

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActiVate


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona