NOVEDADES
NOVEDADES

AEBALL/UPMBALL ajuda a les empreses en la definició dels protocols d´igualtat a una nova sessió del seu Cicle Virtual


El dijous 10 de desembre, AEBALL/UPMBALL va celebrar la segona sessió del Cicle Virtual de Jornades d'Igualtat a l'empresa, on es va tractar la definició de protocols d'igualtat a les companyies o la igualtat en la RSC i el paper d'aquesta àrea en la legislació actual.

També es va tractar la negociació col·lectiva amb visió de gènere, estudiant projectes i bones pràctiques.

Aquesta sessió va estar liderada per l’experta Paula Mattio, consultora en Igualtat i Diversitat, Conciliació, Prevenció d'assetjament a MEHRS. Mattio té més de 17 anys d'experiència a diferents empreses. És llicenciada en Periodisme per la Universidad de Buenos Aires, amb un postgrau en Igualtat de Gènere/ Tècnic en formació en Igualtat per la Universidad Antonio Lebrija.

La jornada és part d'un cicle sobre diàleg social, teletreball, negociació col·lectiva, legislació laboral organitzat per AEBALL/UPMBALL i Foment del Treball.

El pròxim dimarts 15 de desembre a les 9:30 hores celebrarà la darrera sessió del Cicle d'Igualtat, on es parlarà de la negociació dels plans d'igualtat, el registre i auditories retributives, la transparència retributiva o la solució de conflictes.

Aquest cicle forma part dels Plans de Formació de l’àmbit de Catalunya, adreçats a la capacitació per al desenvolupament de les funcions relacionades amb el diàleg social i la negociació col·lectiva. A més, compta amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Amb aquest projecte, la patronal segueix amb la seva ferma aposta per consolidar i assegurar la igualtat real entre dones i homes al teixit productiu del territori, acompanyant en tot moment a les empreses i les seves persones treballadores i donant resposta a les seves necessitats.

Més informació i inscripcions a la darrera sessió: AQUÍ

#TreballemPerGuanyarElFutur
#EActíVate


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona