NOVEDADES
NOVEDADES

Reconeguts experts i docents participaran en el Programa Smart P.A.E per impulsar la innovació i les tecnologies als polígons intel·ligents i a la Indústria 4.0


Reconeguts experts i professors participaran, un any més, a la nova edició del Programa Superior SMART P.A.E, sota el títol "Innovació i tecnologies aplicables als polígons intel·ligents i a la indústria 4.0", impulsat per La Unió Patronal Metal·lúrgica de L’Hospitalet i Baix Llobregat (UPMBALL), amb el suport d'AEBALL i Smart Space.

El programa va dirigit a empreses emprenedores que desitgin explorar noves línies de negoci o d’innovació i posar en marxa nous projectes Smart per millorar els polígons i les indústries que s’hi ubiquen, i a persones emprenedores, que vulguin impulsar un negoci, conèixer les oportunitats i les tecnologies aplicables als polígons i a la indústria 4.0,
El programa, que està totalment subvencionat, constarà en aquesta edició de 100 hores de formació especialitzada, a més d'accions de mentoring per a cada projecte emprenedor i suport en la creació de les empreses Smart. Enguany les places disponibles per participar al programa estan limitades a 10 participants.

Tot i que estava previst el seu inici pel proper mes d'octubre, finalment començarà al mes de novembre i es realitzarà fins al 26 de març de 2021, els dimarts i dijous de 17:30 a 21:00 hores. La formació es realitzarà telemàticament utilitzant un Aula Virtual amb connexió síncrona amb cada expert, excepte dues sessions, el 23 i 25 de març de 2021, que es realitzaran presencialment a Procornellà. El Mentoring es realitzarà en sessions grupals i individuals que es realitzaran presencial i telemàticament.

La formació serà impartida per Smart Space, associació d’àmbit estatal que compta amb el suport de les grans empreses tractores líders en tecnologies Smart, i les empreses que desenvolupen solucions Smart, de diverses mides i sectors, a més de centres de recerca, universitats, etc.

Aquesta 3a edició del Programa comptarà com a docents amb Lluis Travería, Enginyer de Camins, Canals i Ports amb l’especialitat d’Urbanisme. Doctorat d’Enginyeria Municipal. Cap del Servei de Projectes Estratègics de l’Ajuntament de L’Hospitalet; Rocío Ortiz: Enginyer Tècnic Industrial en l’especialitat d’electrònica. Directora de Zona Catalunya i Aragó en Securitas Seguridad España; el Dr. Juan Mediavilla, Llicenciat en Psicologia, Doctor en Sociologia i Màster en Direcció i Planificació de la Mobilitat, és el Cap dels Serveis de Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de L’Hospitalet; Raúl González, amb Estudis d’Enginyeria Tècnica de Telecomunicacions en l’especialitat d’equips electrònics. És Business Development a Cellnex i forma part del comitè organitzador del Smart City Expo & Congress.

També es comptarà amb Eduard Martínez, Graduat en Ciències Polítiques i de l’Administració, especialitzat en Polítiques Públiques és Consultor de Desenvolupament de Negoci de l’àmbit de Smart Cities a INDRA; Diego Torres, Enginyer Tècnic en Telecomunicacions és consultor i impulsor d’startups principalment tecnològiques i formador en emprenedoria tecnològica; Susana Artó: Fundadora i Gerent de CONFIA CONSULTING. Combina les activitats de consultoria, formació, coaching a empreses; Esther Sardans, Especialista en comunicació pública i personal. Directora d’ESS Comunicació, és periodista vinculada als mitjans de comunicació durant gairebé 30 anys; Alfredo Fernández, Director of Business Development - Telecommunications Departament a IDOM. Enginyer Superior en Telecomunicacions, ha estat professor del Màster en Infraestructures de les Telecomunicacions (MIT) a La Salle BCN.

De igual mode, participaran Neus Olea, Responsable del departament Tècnic i Relacions Externes d'AEBALL. COO d'Smart Space. Màster en Gestió Directiva d’Organitzacions no Lucratives. Programa Superior en Direcció i Administració d’Empreses (PDAE). Llicenciada en Dret; i Antoni Paz, Director Executiu de Knowledge Innovation Market. Enginyeria Industrial. MBA Executiu.

L’entitat està a l’espera de la confirmació d’altres persones expertes, que s’afegiran a aquesta llista. A més, si a mida que es va desenvolupant el programa es detecta la necessitat, es sumaran altres professionals a l’equip multidisciplinari expert en l'àmbit de les Smart Cities.

El programa compta en aquesta tercera edició amb la col·laboració del Centre d’Empreses Procornellà que oferirà un premi de 3.000 euros al projecte empresarial millor puntuat del programa Smart P.A.E

Aquesta xifra podrà ser utilitzada, en el termini d’un any, en serveis com allotjament: coworking i despatxos al Centre d'Empreses o al Viver d'Empreses Procornellà, així com aules i sales de reunió; i serveis de gestoria: constitució i alta de societats, tramitacions comptables, fiscals i laborals.

A la finalització d’aquest Programa, UPMBALL pretén que els seus participants puguin posar en marxa empreses Smart, basades en la innovació i la tecnologia, al territori de L’Hospitalet i Baix Llobregat, però amb impacte i èxit arreu del món.

El programa comptarà també amb el suport i la participació de diferents ajuntaments i entitats que aportaran reptes i que estan disposades a oferir els seus espais per treballar pilots, que puguin servir per fer proves i per donar visibilitat als projectes resultants.
Smart P.A.E és un projecte subvencionat pel Programa Primer de Pre-acceleració emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i cofinançat pel Fons Social Europeu, amb el suport del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

Consulta el programa complet AQUÍ

Més informació: empren@aeball.net / 93 337 04 50

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActíVate


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona