NOVEDADES
NOVEDADES

T’agradaria tenir productes fets amb els teus residus plàstics i tancar el cercle? Adhereix-te al projecte d’Economia Circular del Llobregat!


El proper 28 d’octubre AEBALL organitza un eWorkshop per presentar el projecte PROCIR, un projecte subvencionat per l’Agència Residus de Catalunya i que està portant a terme amb la col·laboració de SIMBIOSY, empresa especialitzada en l’economia circular.

La sessió virtual, que es celebrarà de 9:30 a 11:30 hores, servirà per explicar amb detall el projecte, que consisteix en introduir a les empreses en l’economia circular tot impulsant un sistema de gestió per a l’aprofitament de material residual com a matèria primera secundària per un producte que sigui d’utilitat per les mateixes empreses generadores d’aquest material residual.

El projecte s’enfoca en l’obtenció de productes ja existents fabricats amb material reciclat (principalment plàstic) que es puguin utilitzar internament a les empreses en accions que potenciïn l’economia circular com per exemple: caixes o papereres per millorar la segregació en origen, palets reutilitzables, emmagatzematge, etc. Al eworkshop es veuran les propostes dels productes i a la mateixa sessió es consensuarà entre les empreses participants una pre-proposta col·lectiva que pugui ser útil per qualsevol empresa i que tindrà la marca d’AEBALL Circular.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és cercar i posar en comú empreses que produeixin objectes amb plàstic reciclat amb empreses que els comprin i/o que desitgin deixar de generar residu plàstic, a més d’altres companyies, organitzacions i entitats que hi puguin col·laborar per tancar el cercle.

A més, les empreses participants en el Projecte PROCIR obtindran el segell d’Empresa Circular d’AEBALL.

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActíVate

Inscripcions i més informació: AQUÍ


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona