NOVEDADES
NOVEDADES

AEBALL/UPMBALL impulsa la formació tècnica per al Metall amb 5 cursos de soldadura en l´últim quadrimestre de 2020


AEBALL/UPMBALL impulsa la formació tècnica subvencionada en el sector del Metall i presenta cinc cursos en especialització en soldadura que es realitzaran durant l’últim quadrimestre de 2020.

El primer curs ,Soldadura MIG-MAG, s’iniciarà el proper dilluns 21 de setembre a Salesians Sant Vicenç dels Horts. Amb aquesta formació es podran realitzar soldadures utilitzant els equips MIG-MAG, a més d’analitzar la informació tècnica i interpretar els processos de soldadura amb arc sota gas protector, entre d’altres temes. El curs conclou el 27 d’octubre. També es realitzarà una formació en soldadura MIG MAG amb el centre de formació de Salesians Sarrià, que començarà el proper 21 de setembre.

Al curs de Soldadura TIG, els participants adquiriran els coneixements teòrics i pràctics essencials per executar els processos de fabricació, muntatge i reparació i Realitzar els processos de soldadura per fricció, electrogas, electroescoria, automàtica programable, robotitzada, làser, plasma, entre d’altres. El curs s’inicia el 15 de setembre i finalitzarà el 3 de novembre i es realitza a Gremibaix. També es realitzarà una formació en Soldadura TIG a Salesians Sant Vicenç, amb inici el 26 d’octubre i que finalitza el 26 de novembre.

Per últim, s’oferirà un curs sobre Soldadura per Elèctrode Revestit (SMAW), que començarà el proper 4 d’octubre. A la formació es donaran les claus per reparar els equips i els elements per a la soldadura amb arc elèctric i elèctrode revestit de xapes, perfils i tubs d'acer complint les normes de prevenció de riscos laborals i protecció del medi ambient, entre d’altes temes d’interès. El curs finalitzarà el proper 12 de setembre i es realitzarà a salesians Sarrià.

Per a inscripcions i més informació sobre aquests cursos, poden contactar amb formacion@aeball.net / 93 337 04 50

Més informació: AQUÍ

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActíVateAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona