NOVEDADES
NOVEDADES

Nous cursos subvencionats al setembre: Soldadura, Autocad, Gestió Comercial... Reserva la teva plaça!


Amb l'objectiu de continuar atenent la demanda dels seus associats, AEBALL ha dissenyat pels propers mesos un pla de formació subvencionada, amb una sèrie de cursos que es realitzaran a partir del proper mes de setembre.

Els cursos són totalment subvencionats per a treballadors en actiu (treballadors del règim general i autònoms) i de qualsevol sector, amb disponibilitat de places per persones a l’atur.

TIC
En aquest apartat trobem diferents cursos, com Fotografia digital i tractament d’imatges, Microsoft Excel, Analítica web i Pla de Màrqueting i Autocad Avançat 2D, entre d’altres. Els cursos es portaran a terme entre octubre i novembre.

COMERÇ-LOGÍSTICA
Operació de Carretons Norma UNE 58454, Emmagatzematge, estocs i trameses; o Logística Integral són alguns dels cursos subvencionats que formaran part d’aquesta àrea temàtica. Es realitzaran entre setembre i octubre.

HABILITATS
Aprendre sobre gestió comercial, atenció al client i comptabilitat avançada és l’objectiu de la programació sobre Habilitats. Els cursos es celebraran durant el mesos de setembre i octubre.

PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS
L’òptima Gestió del Estrès és el curs especialitzat que es treballarà en aquest apartat. Es durà a terme entre setembre i octubre vinents.

TÈCNICA - METAL·LÚRGICA
Aquesta àrea temàtica ofereix un ampli ventall de cursos subvencionats: Automatització programable, Reparació de calderes, Soldadura, Bombes i equips de pressió, Indústria 4.0, Introducció al Lean... Els cursos es realitzaran entre setembre i desembre.

IDIOMES
L’Anglès continua sent una forta aposta en la formació d’Idiomes, oferint fins a 3 nivells: A.2.A, A.2.B, B.2.A. La formació es realitzarà entre setembre i desembre.

La formació que ofereix l’AEBALL sorgeix de les necessitats que plantegen les empreses de L'Hospitalet i el Baix Llobregat, a més de les tendències que l'entitat considera d'importància estratègica per als seus socis.

Aquesta formació es realitzà dins del Contracte Programa promogut pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.

Incripcions i més informació en el següent ENLLAÇ

Per a més informació, contacti amb el Departament de Formació al 93 337 04 50 o per mail a formacion@aeball.net

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActíVate


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona