NOVEDADES
NOVEDADES

L’Assemblea d’ACACER elegeix nova Junta Directiva


Ahir dimecres 29 de juliol, L’Associació Catalana d'Agències de Col·locació i Empreses de Recol·locació (ACACER), de la qual AEBALL com Agència hi forma part, va escollir nova Junta Directiva, encapçalada per el seu nou president electe, Domènec Domènech.

El nou president d’ACACER va exposar les línies de treball que vol realitzar aquesta nova Junta Directiva, adreçades a defensar i representar els interessos de les agències de col·locació.

Tant l’Assemblea com la votació es van realitzar presencial i telemàticament, i l’única candidatura presentada va guanyar pel 100% del vots a favor. Seguidament, la Junta Directiva va prendre possessió dels seus càrrecs amb efecte immediat.

A la nova junta directiva, la Vicepresidenta i Directora General d’AEBALL, M. Rosa Fiol, ostentarà el càrrec de Vicepresidenta d’ACACER. Joan Muntané, de Drecera, és el Secretari; Jordi Ferrer, de l’Associació Probens, Tresorer.

Com a vocals hi participen Fernando Maldonado, del Gremi d'Instal·ladors del Baix Llobregat (Gremibaix), Rosa López de GCT Plus Consultoria i Formació i Susana Diaz de la Fundació Universitària Martí L’Humà.

ACACER està formada per entitats i empreses lliurement associades. Entre els seus socis es troben empreses privades, centres de formació, entitats del tercer sector, administracions locals, ETT, consultories i associacions empresarials.

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActíVate

Més informació: www.acacer.com


Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona