NOVEDADES
NOVEDADES

AEBALL/UPMBALL ofereix avantatges i descomptes exclusius. Descobreix-los!


AEBALL i UPMBALL, mitjanant els seus acords i collaboracions amb empreses i institucions de diferents mbits, ofereixen als seus associats una srie davantatges i descomptes exclusius en ladquisici de diferents productes i/o serveis..

A les darreres setmanes, la patronal ha renovat o signat nous acords per continuar oferint les millors condicions del mercat a les seves empreses scies.

ADDINGPLUS: CONTROL DE PRESNCIA

La companyia associada Addingplus ha reinventat el seu sistema de control de presncia per donar resposta als seus clientes davant la normalitat. El nou Presence App integra novetats a les seves funcions, entre les que destaquen la possibilitat de gestionar absncies i presncies des duna interfa.

Les empreses associades poden sollicitar directament la consultoria gratuta dAddingplus i una oferta personalitzada sense comproms a travs del segent FORMULARI DADHESI

PEUGEOT: ADQUISICI DE VEHICLES

AEBALL/UPMBALL ofereix a les seves empreses associades nous beneficis en ladquisici i renovaci de vehicles PEUGEOT ESPAA S.A. mitjanat la renovaci de lacord amb la companyia per a lany 2020.

Grcies a lacord, els associats poden gaudir de descomptes de fins al 38% en diversos vehicles turismes i comercials de la marca.

Ms informaci en el segent ENLLA

LAWAYS: GESTI D'IMPAGAMENTS, FISCALITAT, ETC.

Degut a la crisi sanitria i econmica provocada pel coronavirus, moltes empreses estan patint dificultats financeres i impagaments de factures. Des d'AEBALL/UPMBALL, amb la collaboraci del despatx d'advocats LAWAYS, sofereux un servei d'assessorament per superar amb xit la difcil situaci actual.

Els avantatges per als associats consisteixen en una primera consulta gratuta i una bonificaci dun 10% en el preu/hora corresponent als honoraris professionals per serveis dassessorament legal (laboral, mercantil, fiscal, immobiliari, propietat intellectual).

Per a ms informaci poden omplir el FORMULARI DADHESI

SECURITAS: SERVEI DE MESURAMENT INSTANTANI DE TEMPERATURA

AEBALL/UPMPBALL i Securitas han signat un acord de collaboraci per oferir avantatges en la contractaci del servei de mesurament instantani de temperatura. El servei consisteix en la installaci de cmeres termogrfiques que mesuren les radiacions infraroges que emeten les persones, per detectar temperatures que indiquin un estat febril, i poder aix vetllar per la seguretat de les persones treballadores i altres usuaris.

Per a ms informacin, consultar el segent DOCUMENT

UNIQUE: REDUCCI DE COSTOS EN TELECOMUNICACIONS

AEBALL /UPMBALL i UNIQUE han signat un acord de collaboraci on soferir en condicions avantatjoses la contractaci de serveis de reducci de costos en telecomunicacions i assessorament; oferint les millors condicions de qualitat, cost i servei a tots els associats.
lacord, lempresa ofereix als socis de lentitat serveis en les millors condicions de qualitat, cost i assessorament, i un descompte del 10% en els seus serveis contractats.

Per a ms informaci poden omplir el FORMULARI DADHESI

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActVate

Poden consultar tots els acords amb empreses i avantatges i descomptes per associats: AQU
Ms informaci: info@aeball.net
Ampliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1 3, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona