NOVEDADES
NOVEDADES

AEBALL participa al pacte de reconstrucció socioeconòmica del Prat


AEBALL ha participat aquest dijous en la signatura del Pacte de reconstrucció socioeconòmica de la ciutat del Prat, elaborat amb el consens de la resta d’agents socials del territori i l’Ajuntament del municipi.

A la signatura del pacte, realitzada a La Granja del Prat, ha participat Santiago Ballesté, President d’AEBALL/UPMBALL.

Mitjançant aquest acord, s’ha formalitzat la constitució d'aquesta Taula per a la reconstrucció social i econòmica del Prat i s’han aprovat les bases de l’estratègia per portar-la a terme. Per desenvolupar-la, l’Ajuntament del Prat està mobilitzant 5,5 milions d’euros addicionals al pressupost ordinari de 2020 (de 94,94 milions d’euros), entre les mesures que ja s’han pres fins ara i les que es contempla portar a terme en un futur immediat.

Durant l’acte, s’ha comptat amb les intervencions de l’alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Mijoler; de representants de prop d’una vintena d’entitats socials i econòmiques de la ciutat (de desenvolupament econòmic, acció social i sindicats); i dels portaveus de les diverses formacions polítiques locals amb representació al Parlament de Catalunya, incloses també les que no compten amb representants al ple municipal.

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActíVate

Més informació: AQUÍAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona