NOVEDADES
NOVEDADES

AEBALL signa el Pacte de reconstrucció social i la reactivació econòmica de Sant Vicenç dels Horts


AEBALL, juntament amb la resta d’agents socials del territori, ha participat aquest setmana en la signatura del pacte de reconstrucció del municipi de Sant Vicenç, amb l’objectiu de superar la crisi provocada per la COVID-19.

A l’acte oficial de signatura i presentació del pacte va participar Santiago Ballesté, President d’AEBALL/UPMBALL.

El document s'ha debatut en diverses reunions telemàtiques i en el si del Consell Econòmic i per l'Ocupació, ha aconseguit un ampli consens i finalment s’ha signat avui a l’edifici municipal del Molí dels Frares.

Es tracta d’un full de ruta amb més de 100 actuacions i un doble objectiu: d'una banda, acompanyar les persones que poden quedar en situació de major vulnerabilitat i, de l'altra, afavorir la reactivació i la transformació de l'economia com més aviat millor. El document es revisarà quan sigui necessari i s'adaptarà a la realitat de cada moment.

L’alcalde de la ciutat, Miguel Comino , ha agraït l’esforç de totes les persones, institucions i entitats que han treballat per pactar el document i ha assegurat que “Sant Vicenç dels Horts signa avui, oficialment, un pacte vital, d’un ampli consens, per lluitar contra els efectes de la COVID-19 ”.

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActíVate

Més informació: AQUÍAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona