NOVEDADES
NOVEDADES

Lideres plantilles formades per Baby boomers, Generació X i Millenials?


AEBALL, amb la col·laboració de MERHS, organitza aquest mes de març una formació amb l’objectiu de poder gestionar amb èxit la diversitat existent a les empreses.

Actualment estan convivint a les empreses treballadors de diferents generacions i saber gestionar tot aquest capital humà és una clau per a l'èxit de qualsevol empresa.

Baby boomers, Generació X o Millennials entenen la vida i el lloc de treball de forma diferent, per això contribuir a la creació d'un entorn que afavoreixi la convivència entre ells és un gran repte és un repte per als Responsables de RRHH.

A la formació es treballarà per conèixer les motivacions i expectatives de les diferents generacions dels equips, aprendre a gestionar la diversitat de les plantilles o aprendre a fomentar la creativitat i la innovació de cadascuna de les generacions, entre d’altres temes.

Anna Rubí Seguí, Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona i Màster en Direcció de Formació i Gestió del Capital Intel·lectual per ESADE, serà l’experta encarregada de liderar la sessió. Rubí es especialista acreditada en Coaching Ontològic, Sistèmic i Relacional. Amb més de 25 anys d’experiència com a Consultora en processos de transformació en l’àmbit organitzacional, educatiu i de la salut. Docent a la UB, UAB, EADA, EAE, UPF i UIC.

Més informació: aquíAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona