NOVEDADES
NOVEDADES

Què et pot oferir AEBALL i UPMBALL en l’àrea de Promoció Internacional?


AEBALL i UPMBALL són Agents de Suport a la Internacionalització acreditats per ACCIÓ com entitats d'assessorament especialitzat en processos d'internacionalització.

La patronal dóna suport i acompanyament a les empreses associades tant per començar a exportar com per a la consolidació o apertura de nous mercats.

Totes les actuacions estan enfocades a fomentar la competitivitat de les empreses facilitant-ne la seva internacionalització. Per aquest motiu AEBALL i UPMBALL compten amb la col·laboració estreta del Departament d’Internacional de FOMENT DEL TREBALL, de manera que totes les nostres empreses associades poden accedir a les accions i activitats organitzades per FOMENT en aquesta àrea.

Línies d’actuació i accions conjuntes es centren en donar suport i acompanyament per a les empreses que s’inicien en l’exportació, organització de missions empresarials per a l’obertura de nous mercats, informes mensuals de Comerç Exterior, informació sobre normativa europea i acords internacionals, organització de seminaris i jornades, accés als programes d'internacionalització i assessorament i tramitació de subvencions i invitacions i descomptes especials per a visitar i exposar a diferents fires i certàmens, com: Construmat, IOTWC, SCEWC, Maquitec, Bcn Rail, Hispack, SIL, Expoquimia, Eurosurfas, Equiplast, Futura, Salón Ocasión, Electric Vehicle Symposium, entre d’altres.

Més informació en el següent enllaçAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona