NOVEDADES
NOVEDADES

Nous cursos de formació subvencionada: IoT, impressió 3D, soldadura, anglès... Reserva la teva plaça!


Amb l'objectiu de continuar atenent la demanda dels seus associats, l’AEBALL ha dissenyat un pla de formació amb nous i actuals continguts, que es realitzaran des del mes de setembre fins al desembre.

Aquesta nova programació de cursos gratuïts estan adreçats a treballadors en actiu d'empreses de tots els sectors i autònoms, i també hi ha disponibilitat de places per a persones en situació d'atur.

Com a principals novetats per aquest últim semestre de l’any, cal destacar la Introducció a internet de les coses, la gestió de projectes amb Project Manager, impressió 3D, l’Autocad 2D, d’entre altres per a l’àrea de les TIC.

L’entitat ha reforçat l’àrea industrial i metal·lúrgica amb nous cursos de domòtica, de soldadura per elèctrode revestit i amb formació en programació de màquines eina i control numèric, entre d’altres.

També, des de l’entitat es segueix apostant l’àrea comercial i logística, on s’ofereixen cursos per aprendre sobre la gestió de compres i aprovisionaments, neuromàrqueting i analítiques web i pla de Marketing digital, etc.

La formació que ofereix l’AEBALL sorgeix de les necessitats que plantegen les empreses de L'Hospitalet i el Baix Llobregat, a més de les tendències que l'entitat considera d'importància estratègica per als seus socis.
Aquesta formació es realitzà dins del Contracte Programa promogut pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.

Més informació en el següent enllaçAmpliar imagen


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona