Noticiero empresarial
Información
Publicaciones propias

AEBALL demana claredat sobre les mesures contra la COVID-19 per no generar confusió entre les empreses


La Junta Directiva d’AEBALL demana claredat a les administracions públiques i els responsables polítics, per no generar confusió entre les empreses. Al llarg dels darrers dies s’han comunicat públicament mesures que no corresponen amb la normativa vigent (com la obligatorietat del teletreball), i s’ha exigit a les empreses que posin en marxa procediments i autoritzacions sense marge d’actuació, com va succeir la matinada de diumenge a dilluns, quan moltes empreses van haver de facilitar autoritzacions de desplaçament pels torns nocturns, d’acord amb un DOGC publicat diumenge a última hora de la nit.

La patronal demana també ajuts, rebaixes fiscals i possibilitats reals per les PIMES de realitzar inversions i projectes accedint als fons europeus.

L’Associació Empresarial de L’Hospitalet i el Baix Llobregat va celebrar el 27 de setembre també la seva Assemblea General Anual, on es van aprovar els comptes de l’entitat corresponents a l’exercici de 2019, així com el pressupost per 2020

L'Assemblea es va celebrar telemàticament degut a la crisi sanitària provocada per la COVID-19. Durant la sessió, es va aprovar també la Memòria d’activitats i serveis de l’exercici 2019, de la que destaquen, entre d'altes, els serveis de cooperació, formació, borsa de treball, internacionalització, etc.

El passat 2019, l'entitat va organitzar 44 esdeveniments informatius, com jornades, workshops, tallers, etc. organitzats per l’entitat i col·laboradors on es tracten temes d'interès i novetats que afecten en l’activitat diària dels socis. A aquests actes van assistir més de 1200 persones (un 5% més que a l'any anterior), consolidant d'aquesta manera el networking entre empreses del territori que realitza l'entitat des de la seva creació l'any 1984.

Per quart any consecutiu, l'entitat va participar a la Xarxa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya, dins del programa d'impuls i promoció a emprenedors, empreses i autònoms durant tot el procés de creació, creixement i èxit dels seus projectes. Al 2019 78 persones van rebre formació especialitzada dirigida a emprenedors i es van crear 10 noves empreses. A més, 10 persones es van donar d'alta i van constituir la seva empresa mitjançant el Punt d'Atenció a l'Emprenedor (PAE) d'AEBALL.

AEBALL també va signar i renovar fins a 13 acords amb altres entitats i companyies per oferir avantatges i condicions exclusives als seus associats en diferents serveis: assessoria financera, digitalització, energia, adquisició de vehicles comercials, viatges empresarials, etc.

Al 2019 es va continuar amb l'oferta de formació e-learning - una àrea que aquest 2020 ha esdevingut crucial a causa de la situació provocada per la COVID-19 amb l'organització de cursos en noves àrees temàtiques, realitzant-se fins a 200 accions formatives virtuals.

Destaca també el compromís i l'assessorament a empreses que l'entitat realitzar per aconseguir el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'Agenda 2030 de l'ONU. Entre altres accions, es facilita a les empreses associades material per promoure la seva contribució, i la publicació a la newsletter d’articles i notícies

L’ACTUAL JUNTA DIRECTIVA

La Junta Directiva d'AEBALL té actualment la següent composició:

President: Sr. Santiago Ballesté Coflent - Steel Innovation S.L

Vicepresident 1er: Sr. Baldiri Ros Prat - Institut Agrícola Català Sant Isidre

Vicepresident 2n: Sr. Marc Grau Mancebo - Mecalux, S.A.

Vicepresident 3a: Sra. M. Rosa Fiol Fernández - AEBALL/UPMBALL

Secretari/Tresorer: Sr. Enrique Lastra Nacenta - Phira Componentes Automoción S.A.

Vocals:

Sr. José Ventura Masiques - Industrias Usotor, S.A.

Sr. Carles Guilera Poch - Guilera, S.A.

Sr. Vicente Iborra Marigo - Associació Professional d'Empresaris d'electricitat, Fontaneria, Gas, Climatització i Afins del Baix Llobregat (GREMIBAIX)

Sr. Ricard Hernando Velasco - Tecramcel S.L.

Sr. Francisco José Zapater Sanz- Metalúrgica Zaes, S.L.

Sr. Josep M. Huguet Ramia- Gremi Hotels BCN a L'Hospitalet Gispomat S.L.

Sr. Pascal Hellers - Tecnologia de Firmes S.A.

Sra. Montserrat Clotet Huertas - Promax Electrónica, S.L.

Sr. Jordi Priu Pont - Manufactura Moderna de Metales, S.A.

Sr. Vicente Codes Olmo - Wence Inversiones S.L.

Sra. Patricia Suso Manzano - Tunkers Iberica, S.L

Sra. Dolores Benjumea Estrada - Excavaciones y Construcciones Benjumea S.A

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActíVate


El Noticiero Empresarial nº 485
Fecha: 27/10/2020
AEBALL demana claredat sobre les mesures contra la COVID-19 per no generar confusió entre les empreses
Fotografia de la jornada de presentació del projecte Zero Banals celebrada al 2019
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona