Noticiero empresarial
Información
Publicaciones propias

Saps com gestionar una plantilla multigeneracional? Inscriu-te ara al nou curs virtual d´AEBALL!


Actualment estan convivint a les empreses treballadors de diferents generacions i saber gestionar tot aquest capital humà és una clau per a l'èxit de qualsevol empresa. Per aquest motiu AEBALL organitza al novembre una eFormació per donar les claus de la gestió d'una plantilla multigeneracional.

Baby boomers, Generació X o Millennials entenen la vida i el lloc de treball de forma diferent, per això contribuir a la creació d'un entorn que afavoreixi la convivència entre ells és un gran repte és un repte per als Responsables de RRHH.

Al curs virtual es tractaran, entre d'altres temes, les motivacions i expectatives de les diferents generacions dels equips; Com aprendre a gestionar la diversitat de les plantilles i fomentar la creativitat i la innovació de cadascuna de les generacions.

El curs comptarà amb l'experta Anna Rubí Seguí, llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona i Màster en Direcció de Formació i Gestió del Capital Intel·lectual per ESADE. Rubí és especialista acreditada en Coaching Ontològic, Sistèmic i Relacional i té més de 25 anys d’experiència com a Consultora en processos de transformació en l’àmbit organitzacional, educatiu i de la salut. A més, és docent a la UB, UAB, EADA, EAE, UPF i UIC.

L'eFormació es realitzará en dues sessions els propers 20 i 27 de novembre, de 9 a 12 hores, a través d'Aula Virtual.

Inscripcions i més informació: AQUÍ

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActiVate

El Noticiero Empresarial nº 484
Fecha: 21/10/2020
Saps com gestionar una plantilla multigeneracional? Inscriu-te ara al nou curs virtual d´AEBALL!
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona