Noticiero empresarial
Información
Publicaciones propias

Dilluns arrenca el "CREA", la trobada professional del Districte Cultural de L’Hospitalet


El proper dilluns 26 d'octubre comença, amb la col·laboració d'AEBALL/UPMBALL, la 4a edició de CREA, el punt de trobada de totes les empreses i entitats que treballen al Districte Cultural de L’Hospitalet i que es celebrarà en format digital degut a la situació actual provocada per la COVID-19.

Del 26 al 30 d’octubre el CREA presentarà 10 entrevistes a 10 professionals del Districte Cultural de L’Hospitalet a través dels canals socials de CulturaLH de l’Ajuntament de L’Hospitalet. Dijous, 29 d’octubre, tindrà lloc el CREAMatch, una sessió de networking en línia per a professionals, empreses, col·lectius i entitats del sector i altres àmbits relacionats. Divendres, 30 d’octubre, clourà l’edició CREATalk, “Ajuts i suport a la cultura i la creativitat”, una taula rodona (presencial i en línia) amb diferents fundacions privades que en les seves línies de suport tenen ajuts per al sector artístic i cultural. El CREA és una activitat organitzada per l’Àrea d’Educació, Innovació i Cultura de l’Ajuntament de L’Hospitalet.

El CREA és el punt de trobada anual per a tots els professionals que conviuen i treballen al Districte Cultural de L’Hospitalet. Enguany, a causa de la Covid-19, el CREA celebrarà una edició especial amb una programació digital gratuïta enfocada a professionals, artistes, creatius, programadors, curadors i gestors del sector cultural i d’àmbits relacionats.

Des del dilluns 26 al divendres 30 d’octubre el CREA presentarà a les plataformes socials CulturaLH 10 entrevistes a 10 agents que habiten al Districte Cultural conduïdes pel periodista José María Carrasco. Entre aquests professionals hi trobem la restauradora Gloria Gómez, de Tres Pasos Estudio; els escultors Marcos Romero Gallardo i German Consetti; Omar Finol, de Dédalo Estudio Creativo; Xavier Sánchez, de l’associació El Pumarejo; Bel Mur i Thaïs Tel, de l’espai creatiu La Terca; Mireia Luzárraga, de l’estudi d’arquitectura TAKK; Laura Gutiérrez, de la Sala Mi; Diego Saldaña, de Yunque y Madera, i Uri Rivero, del nou espai industrial Akroll. Dijous, 29 d’octubre, a les 18 h, tindrà lloc CREAMatch, una sessió de networking en línia on diferents professionals, empreses, col·lectius i entitats podran connectar-se i dialogar per generar un teixit actiu i enriquidor. Una jornada oberta a tothom que hi vulgui participar que consistirà en tres reunions consecutives amb altres professionals del sector i d’àmbits relacionats per fer connexions amb altres agents professionals, tant del Districte Cultural de L’Hospitalet com de la resta de l’àrea metropolitana.

Divendres, 30 d’octubre, a les 11 h el CREA posarà punt final a l’edició d’enguany amb CREATalk, "Ajuts i suport a la cultura i la creativitat", una taula rodona amb diferents fundacions privades que en les seves línies de suport al sector artístic i cultural ajuden a arrencar i desenvolupar projectes creatius. En aquesta taula, també moderada pel periodista José María Carrasco, hi participaran Maite Esteve, de la Fundació Catalunya Cultura; Marta Esteve, de la Fundació Carulla, i Àlex Navarro, d’Art for Change de la Fundació "la Caixa"/Europa Creativa. Aquesta activitat tindrà lloc a l’espai Planta Uno, serà semipresencial (amb reserva prèvia i aforament limitat) i també s’emetrà en directe per l’Instagram Live. Si voleu accedir-hi de manera presencial, podeu fer la vostra reserva al correu hola@crea-lh.cat .

Si vols conèixer als teus futurs clients i col·laboradors inscriu-te fent clic AQUÍ

#TreballemPerGuanyarElFutur #EActíVate

Més informació: www.crea-lh.cat

El Noticiero Empresarial nº 484
Fecha: 22/10/2020
Dilluns arrenca el
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona