Noticiero empresarial
Información
Publicaciones propias

Manusa presenta les portes automàtiques proactives a la fira BAU


El grup associat Manusa, expert en fabricació de portes automàtiques, sobretot per a usos industrials, comercials i de grans infraestructures, presenta aquest mes de gener les seves novetats a la fira de referència del sector de la construcció, l’arquitectura i els sistemes constructius, BAU, que té lloc a Munic (Alemanya) entre els dies 14 i 19 de gener.

Allà comptarà amb un impactant estand informatiu en el qual els assistents podran conèixer les portes "Smart" de Manusa. Gràcies a l'electrònica ELK-CI01, acompanyada d'una sèrie de complements i accessoris, aquest nou sistema canvia el concepte de porta automàtica conegut fins ara. Va més enllà d'una porta que s'obre i tanca sola. ELK-CI01 dota de grans prestacions els productes en què està instal·lat. Si fins ara l'usuari estava acostumat a les portes corredisses, giratòries o batents que s'accionaven o posaven en marxa quan s'activava el sensor de moviment, amb aquesta nova tecnologia no caldrà esperar que les persones facin alguna cosa, sinó que el producte farà coses.
Gràcies als sensors intel·ligents, l'Internet de les coses (IOT), a la imatge, a la informació o a les sensacions dels usuaris, les portes s'obriran o es tancaran, convertint els seus actes en accions proactives que faran que la vida de les persones sigui més fàcil. L'electrònica ELK-CI01 processa una sèrie d'algoritmes establerts prèviament i té capacitat d'aprenentatge d'hàbits dels usuaris per saber com anticipar-se a esdeveniments i per interactuar amb ells.

Així s'aconsegueix una experiència diferencial que podria arribar a sistemes vistos en sectors com el de l'automoció o la comunicació digital.

A més d'aquest sistema electrònic intel·ligent, els productes de Manusa que compten amb ELK-CI01 poden complementar-se amb noves solucions físiques com la fusteria de sectorització al foc, el trencament de pont tèrmic per a aïllament o la capacitat de resistència a explosius.

La BAU és, des de la seva creació el 1964, la plataforma de contacte i negocis més internacional i eficient per a la indústria. Cada dos anys es presenten innovacions orientades a la pràctica i solucions intersectorials per al disseny comercial, residencial i d'interiors en nous edificis i en els ja existents. Aquests temes d'innovació posteriorment es veuen aplicats en milers de construccions dels cinc continents.

Manusa, empresa amb més de 50 anys d'experiència, ofereix solucions personalitzades per fer possible tot tipus de necessitats d'accés. A més, compta amb delegacions pròpies a Portugal, el Brasil, la Xina i els Emirats Àrabs Units (EAU) i és present en més de 80 països d’arreu del món. A finals de maig, l’empresa va posar la primera pedra de les seves noves instal·lacions al polígon industrial de Llevant a Polinyà.

Més informació: www.manusa.com


El Noticiero Empresarial nº 401
Fecha: 07/01/2019
Manusa presenta les portes automàtiques proactives a la fira BAU
<< Volver


Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha
08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona