Català · Español · Inglés Asóciate


    Usuari
    ContrasenyaPara consultar la base de datos de empresas asociadas haga click aquí.

Home >> SERVICIOS >> ACUERDOS / CONVENIOS >> ÁREA DE PROMOCIÓN INTERNACIONAL

ÁREA DE PROMOCIÓN INTERNACIONAL

SB HOTELS
En virtut de l’acord amb SB HOTELS, nou soci d’AEBALL, les empreses associades d'AEBALL / UPMBALL poden beneficiar-se d’importants descomptes en els diferents hotels del grup.

SB HOTELS compta amb dos hotels a Barcelona ciutat, un a L'Hospitalet i un a Castelldefels.

Hotel SB Icaria Barcelona, modern hotel de 4 estrelles situat a 5 minuts de la platja, entre la Barcelona històrica i la Barcelona contemporània.

Hotel SB Diagonal Zero Barcelona, l’hotel de 4 estrelles superior gaudeix d’una situació idònia per un viatge de negocis o una escapada a Barcelona, amb una comunicació excel·lent amb el centre de la ciutat.

Hotel SB BCN Events de Castelldefels, aquest hotel de 4 estrelles és la millor opció per combinar treball i oci ja que compta amb diversos serveis per gaudir d'una agradable estada como ara la terrassa amb piscina exterior amb zona enjardinada i pool bar, gimnàs, sauna i bany turc, el nou restaurant eSBo i el seu recent inaugurat centre de convencions ideal per a reunions de petit i gran format.

Hotel SB Plaza Europa, s’ubica davant mateix del recinte firal Gran Via 2, Plaça Europa i el gran Centre Comercial Gran Via 2, un edifici singular, dissenyat i construït per a satisfer qualsevol necessitat, ja sigui la del client que viatja per a negocis como pel qui ho fa per plaer. El restaurant Punt i coma es un espai on el amants de la cuina mediterrània podran degustar plats creats a partir dels millors ingredients per a satisfer els paladars més exquisits.

la cadena hotelera també disposa de dos establiments a Tarragona ciutat (SB Express Tarragona, SB Ciutat de Tarragona) i un a Tortosa (SB Corona Tortosa).

AVANTATGES PER EMPRESES ASSOCIADES A AEBALL / UPMBALL I ELS SEUS EMPLEATS:
Veure arxiu adjunt, entrant amb les claus a la part privada.
Algunos documentos anexos sólo son accesbiles desde la zona exclusiva para socios

DOCUMENTOS ANEXOS:


<< Volver


 ASOCIACIÓN EMPRESARIAL DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - AEBALL * UNIÓN PATRONAL METALÚRGICA DE L'HOSPITALET Y BAIX LLOBREGAT - UPMBALL.
Avda. Fabregada, 93, 1º 3ª, Esc. Derecha - 08901 L'Hospitalet de Llobregat . Barcelona * Telf. 93.337 04 50 . E-mail :aeball@aeball.net . Nota legal . Créditos
AEBALL · UPMBALL · INFORMACIÓN · ACTIVIDADES · SERVICIOS · ÁREA SOCIOS · CONTACTO